PES 12 v1.01 APK+sd (HTC Desire'da denendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkeeeeer

Üye
Tam olarak nasıl kurucam bu oyunu anlatacak varmı ? :(

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Dostum telefonuna apk installer programını marketten indiriyorsun. Sonra buradan indirdiğin dosyadaki apk uzantılı uygulamayı telefonuna atıyorsun usb ile. Sonra apk installer ile o uygulamayı yüklüyorsun. Sonra telefonunu usb ile tekrar bilgisayarına bağlayıp sd dosyasının içindeki com..... diye başlayan dosyayı hafıza kartındaki android kalsörünün içindeki data klasörüne atıyorsun. İlk sefer için nete bağlı olarak oyuna giriyorsun sonra bu önemli değil. Bu kadar :)

velikarakoc

Üye
Arkadaşım apk.dosyasını indirliyom ama telefonunuz bunu desteklemiyor diyo yada calisdiracak program yok diyo nasıl olacak bu ...

velikarakoc

Üye
Apk yi yüklemek isdetim.ama telefonunuz desteklemiyor yada bunu calisdiracak program yok diyor nasıl olacak

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
i9000'de sorunsuz çalıştı. teşekkürler..

mrtrt

Üye
aga bunun çözünürlük kaç bide (htc touch 2 mega) çalıştırırmı

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Apk yi yüklemek isdetim.ama telefonunuz desteklemiyor yada bunu calisdiracak program yok diyor nasıl olacak

Dostum o zaman cihazın desteklemiyordur. Yeni sürümleri beklemen gerekecek :/

----------Eklendi @ 22:42:12 ---------- Yazıldı @ 22:40:30 ----------

aga bunun çözünürlük kaç bide (htc touch 2 mega) çalıştırırmı

Dostum cihazınızda çalışmayacaktır çözünürlükten dolayı.

Oyun 480x800 çözünürlüktedir.

mrtrt

Üye
saol bilgi verdiğin için :D

ortioktay

ortioktay

Üye
TÜRKCELL T20 de çalışıyor takılma felan yok elinize emeğinize sağlık arkadaşlar.

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
TÜRKCELL T20 de çalışıyor takılma felan yok elinize emeğinize sağlık arkadaşlar.

İyi oyunlar dostum beklemiyordum açıkçası t20de :D

Ama pes bilgisayar içinde aynı şekilde iyi oyun yapıyor ama gerenksinimler optimumda oluyor :)

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Xperia Arc S'te çalışıyor :) ama ara ara ekran kararıyo tekrar geliyo..

hacibayramkrdg

Üye
konuyu açan kardeş bu oyunun yeni versiyonu çıktı.. sk dosyası 1gb civarı.. bu seninki eski versiyon.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Teşekkürler ... Daha önce oynamıştım

legolas29

legolas29

Üye
süpperrr

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve aviotor1

fetgun

Üye
aCEda çalışır mı t20 de çalışıtorsa büyük ihtimalle acedada çalışır diye umuyorum

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black'te çalışmasına sevindim hemen download edip test edeceğim arkadaşLar.

mahir3737

Üye
Oyuncu Transferi nasıl oluyor

alien61

alien61

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncu Transferi nasıl oluyor
challange moduna girin bir takım seçin oynadıkça para kazanacaksınız. Yeterli paraya ulaşınca istediğiniz oyuncuyu alabilirsiniz. oyunu biraz kurcalayın anlayacaksınız :)

GrknYavas

GrknYavas

Üye
htc wildfire s de calısır mı

Üst Alt