Galaxy S3 i9300 PERFORMANS+320Mb RAM CM 4.4.4 KİTKAT ArchiDroid 3 (guncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

unaltarkan

unaltarkan

Üye
Sorun çözüldü

Son düzenleme:

askiseven

Üye
Ellerinize sağlık arkadaşlar anladığım kadarıyla imei sorunu yaşayan arkadaşlar

(ŞEBEKE HATASI ALANLAR
Aşağıdaki dosyayı kernel ve modem şeklinde çıkarıp hafıza kartına atsınlar
Sonra Ses açma home güç basarak ınstall.zip ten seçip yüklesinler
İlk kerneli sonra modemi yükleyiniz.)

Bu işlemi yapacaklar.
Bu sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlarımızın yorumlarını alabilirmiyiz.
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
ysfakc

ysfakc

Üye
Herşey çok güzelde ben böyle batarya sömüren rom görmedim. İnanın sarja takıyorum yüzde yüzden 10 dk içinde yüzde 95 lere düşüyor ve öylece devam ediyor. Şimdi bataryan ölü diyeceksiniz ama değil stock romda şarjım gayet iyi gidiyor ve roma daha yeni geçtim. Bu şarj olayını nasıl çözeriz ?

ardasuay

Üye
NextWorld arkadaşa teşekkür ederim.
Bu romu s3 telefonuma dün kurdum.İnanılmaz hızlı.Orijinal romdan sonra telefon
mağaradan çıkmış gibi oldu.
Pil durumunu henüz daha test etme fırsatım olmadı.Dün bu işlemlere %100 şarjla başladım.rom yüklemeden
sonra yeni romun özelliklerini tanımak için ,sosyal media bağlantılarını test için vs.kesintisiz kullandım. 6,5 saat gitti.
Bu süre nasıl değerlendirilir bilmiyorum.Ama günlük kullanımda 1 gün götürecektir sanırım.
Sadece bugün resim çekecektim ,baktım kamerada tepki yok.kapatıp açtım sorun çözüldü.inşallah devam etmez.
Kamera donması bugün ikinci kez oldu.
bununla ilgili çözüm önerisi olan arkadaş var mı?

break_dancer

Üye
4.3'ten bu roma geçtim şebekem gitti telefon çekmiyor arayanlar ulaşamıyor şebeke sorunu için verilen patchleri cwm ile kurmaya çalıştım hata veriyor abort ediyor .Acil yardım ! !
Ellerinize sağlık arkadaşlar anladığım kadarıyla imei sorunu yaşayan arkadaşlar

(ŞEBEKE HATASI ALANLAR
Aşağıdaki dosyayı kernel ve modem şeklinde çıkarıp hafıza kartına atsınlar
Sonra Ses açma home güç basarak ınstall.zip ten seçip yüklesinler
İlk kerneli sonra modemi yükleyiniz.)

Bu işlemi yapacaklar.
Bu sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlarımızın yorumlarını alabilirmiyiz.
şimdiden teşekkürler
Bu sorunu yaşayıp düzelten sanırım yok ben neredeyse 10 sefer denedim verilen patchler işe yaramıyor kurulumda abort ediyor .Rom güzel ama şebekem gitti bu yüzden mağdur oldum yardım edecek kimse yok mu :S

ardasuay

Üye
bugün tekrar kurulumu yeniledim.kamera sürekli donuyordu.
şimdilik bir sorun gözükmüyor

yunga_crazy

Üye
Eyvallah çok güzel rom en hizlisi diyebilirim

ysfakc

ysfakc

Üye
Boşuna zahmet etmeyin rom kamera hatası veriyor artı olarak çok fazla pil tüketiyor. Mecburen yine stock roma geri döndüm. Ayrıca bazen geri tuşu ve seçenek tuşu çalısmıyor mecburen reset..

ardasuay

Üye
Boşuna zahmet etmeyin rom kamera hatası veriyor artı olarak çok fazla pil tüketiyor. Mecburen yine stock roma geri döndüm. Ayrıca bazen geri tuşu ve seçenek tuşu çalısmıyor mecburen reset..

Evet batarya konusunda bende de aynı sıkıntı var.günü çıkarmayacak görünüyor.
kamera şu an güzel çalışıyor.
ama bu rom hakikaten şu ana kadar gördüğüm en hızlısı diyebilirim.birkaç gün denedikten sonra ben de az pil tüketen bir roma geçebilirim.
hız konusu çok güzel bir rom.ama pil maalesef günü çıkarmıyor.o nedenle tekrar stock rom yükledim.

• Beğen
Tepkiler: ysfakc
unaltarkan

unaltarkan

Üye
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır kullandığım archikarnel romu sizlere şiddetle tavsiye ediyorum lakin şarzınız çabuk bitiyor ise yükleme esnasında özel kurulumdan boffela karneli kurmanızı öneriyorum ve bu arcidroid romun son sürümüdür stabil olarak çalışmakta ve hiçbir sıkıntı görülmemiştir link paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum amacım yardım etmek hatalı isem lütfen siz yardımcı olun güle güle kullanın
Dip not: SADECE SAMSUNG GALAXY S3 İÇİNDİR!
ARCHİDROİD ROM'U BU LİNKTEN İNDİRİP FLASHLAYABİLİR YADA PC ÜZERİNDEN YÜKLEYRBİLİRSİNİZ
SORUMLULUK UYGULAMA YAPAN KİŞİYE AİTTİR!
DOWNLOAD ALT LİNKTEDİR GÜLE GÜLE KULLANIN 1 GB RAM'LİTELEFONDA 400 MB BOŞ ALAN İLK VE TEK
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
SAYGILAR..

ardasuay

Üye
Merhaba;
s3 i9300 telefonum için stok roma dönmüştüm .Fakat telefon çok yavaşladı o nedenle tekrar custom romları denemeye başladım.
Birkaç rom denedim, ama ArchiDroid kadar seri çalışanını görmedim.Evet pili biraz fazla tüketiyor ama telefon resmen uçuyor.
o nedenle tekrar buna döndüm.Bir diğer tecrübem de bu rom ile archi kernel yükledim.internet hızım çok arttı.
Bu rom da zaman zaman da kamera hatası alıyorum.kapatıp açınca düzeliyor.
pil konusunu ve kamera hatasını çözmek için araştırma yapacağım.

mertcb

mertcb

Üye
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır kullandığım archikarnel romu sizlere şiddetle tavsiye ediyorum lakin şarzınız çabuk bitiyor ise yükleme esnasında özel kurulumdan boffela karneli kurmanızı öneriyorum ve bu arcidroid romun son sürümüdür stabil olarak çalışmakta ve hiçbir sıkıntı görülmemiştir link paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum amacım yardım etmek hatalı isem lütfen siz yardımcı olun güle güle kullanın
Dip not: SADECE SAMSUNG GALAXY S3 İÇİNDİR!
ARCHİDROİD ROM'U BU LİNKTEN İNDİRİP FLASHLAYABİLİR YADA PC ÜZERİNDEN YÜKLEYRBİLİRSİNİZ
SORUMLULUK UYGULAMA YAPAN KİŞİYE AİTTİR!
DOWNLOAD ALT LİNKTEDİR GÜLE GÜLE KULLANIN 1 GB RAM'LİTELEFONDA 400 MB BOŞ ALAN İLK VE TEK
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
SAYGILAR..
Hocam merhabalar. Bu versiyonunu philz 6 ile denedim. cwm 6.0.4.6 ile denedim ikisinde de hata aldım.
sanırım şu e signature verification failed installation aborted hatasıydı. tam hatırlamıyorum bir süre geçti üstünden ama. acaba romdan mıdır yoksa recoveryden midir çok kasmadım stock roma geri döndüm ama problem nerden kaynaklanıyor sizce?

unaltarkan

unaltarkan

Üye
Bu romu direk cmw recovery ile sorunsuz flashlayabilirsin özel kurulumu seç ve mantık yürüterek kendi telefonuna göre ayarlamalarla ilerle biraz karışık bi kaç kere tekrar et sonunda çözebilirsin

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Uzun zamandir yoktum kusura bakmayin.
Cwmde imza hatasi vermemesi gerekir cwm kuramamissinizdir. Normal recovery o hatayi verir cwm kurunuz.
Tekrar deneyin
İmeide sikinti yasayanlar patchli kernel ve modemi anlattigim sekilde kursunlar duzelir.
Ben denemedim ama neredeyse 2yildir kullaniliyor kimsede sorun cikmadi.
Arkadaslar yeni surumu v3 indirin sorunlar yuksek ihtimal gidelirilmistir;)

memo23142314

memo23142314

Üye
Ewet bu romu indirdim kurdum gayet hizli ve stabil calisiyor ama cook hizli calisiyor sistem testinde 7800 puan aldi dokundugunuz an ios taki gibi aninda islem yapiyor ama ben cook basit biseyi bulamadim arama ekraninda 3g goruntulu arama bulamadim bilen bu rom da oyle bisey yokmu yada ben cihazin hizina kapilip bulamadimmi sayet yoksa bunu kurmanin bi yolu varmi tesekkurler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isteyen paranoidandroid deneyebilir yine seri ve pil omru biraz daha iyi diger saf android romlarina gore. ama son surum linkini bulamadim

• Beğen
Tepkiler: memo23142314

Üst Alt