alperen262014
Üye
Evt yaptım neden olmuyor anlamadimbütün wipeları yapmamışsın demek ki wipe data falan var onları yaptın mı?

Evt yaptım neden olmuyor anlamadimbütün wipeları yapmamışsın demek ki wipe data falan var onları yaptın mı?

tekrar dene kardeşşEvt yaptım neden olmuyor anlamadim![]()
Boeffla kernel flashla duzelirEvt yaptım neden olmuyor anlamadim![]()
OlmuyorBoeffla kernel flashla duzelir
Bu sorunu yaşayıp düzelten sanırım yok ben neredeyse 10 sefer denedim verilen patchler işe yaramıyor kurulumda abort ediyor .Rom güzel ama şebekem gitti bu yüzden mağdur oldum yardım edecek kimse yok mu :SEllerinize sağlık arkadaşlar anladığım kadarıyla imei sorunu yaşayan arkadaşlar
(ŞEBEKE HATASI ALANLAR
Aşağıdaki dosyayı kernel ve modem şeklinde çıkarıp hafıza kartına atsınlar
Sonra Ses açma home güç basarak ınstall.zip ten seçip yüklesinler
İlk kerneli sonra modemi yükleyiniz.)
Bu işlemi yapacaklar.
Bu sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlarımızın yorumlarını alabilirmiyiz.
şimdiden teşekkürler
Boşuna zahmet etmeyin rom kamera hatası veriyor artı olarak çok fazla pil tüketiyor. Mecburen yine stock roma geri döndüm. Ayrıca bazen geri tuşu ve seçenek tuşu çalısmıyor mecburen reset..
Hocam merhabalar. Bu versiyonunu philz 6 ile denedim. cwm 6.0.4.6 ile denedim ikisinde de hata aldım.Sevgili arkadaşlar uzun zamandır kullandığım archikarnel romu sizlere şiddetle tavsiye ediyorum lakin şarzınız çabuk bitiyor ise yükleme esnasında özel kurulumdan boffela karneli kurmanızı öneriyorum ve bu arcidroid romun son sürümüdür stabil olarak çalışmakta ve hiçbir sıkıntı görülmemiştir link paylaşmanın yasak olup olmadığını bilmiyorum amacım yardım etmek hatalı isem lütfen siz yardımcı olun güle güle kullanın
Dip not: SADECE SAMSUNG GALAXY S3 İÇİNDİR!
ARCHİDROİD ROM'U BU LİNKTEN İNDİRİP FLASHLAYABİLİR YADA PC ÜZERİNDEN YÜKLEYRBİLİRSİNİZ
SORUMLULUK UYGULAMA YAPAN KİŞİYE AİTTİR!
DOWNLOAD ALT LİNKTEDİR GÜLE GÜLE KULLANIN 1 GB RAM'LİTELEFONDA 400 MB BOŞ ALAN İLK VE TEK
BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR
SAYGILAR..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız