Galaxy S3 i9300 PERFORMANS+320Mb RAM CM 4.4.4 KİTKAT ArchiDroid 3 (guncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

ilker712

Üye
Boeffla kernel ve uygulamasiyla calisir mi ? Yada hangi kernel gider bu roma

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez rom zaten stabil,istediğinizi kurabilirsiniz.

lemaynak

lemaynak

Üye
Son güncellemesi ile rom baya iyi duruma geldi. Buyuk ihtimal 2.5.3 den sonraki guncelleme yeni bir android sürümünü kapsicak...
Kurulumda hata yasayanlar yada sikinti yasayanlar muhakkak eksik veya hatali yada gormesidiginiz bir seyler vardir. Buradanda ne desek boş yani yanlış bir sey soylemek istemiyorum.
Format kisminda card haricinde herseyi secili bırakıp formatlamistim tam temizlik yapiyor...
Kurulumda neyi sececeginize dikkat edin anlamadiginiz bir sey varsa secmeyin değiştirmeyin zaten ceviri yapan arkadas kurulumda onerdigi kisimlari turkceye çevirmiş

@bluesky@

@bluesky@

Üye
kaçak telefonda bir sorun çıkrarırmı?ha bide benimki s3 mini olurmu

icerain35

Üye
telefonum S3 . kurulumu yaptım kamera çalışmama gibi bi sıkıntı olmuştu,deneyip iyice sorun çıkarmı çıkmazmı öyle yaziim die bekledim.ilk etapta kameramın çalışmaması hafıza kartımda kalan artıklarmış, kurulumdan sonra benzer yada farklı bi sorunla karşılaşırsanız megawipe yapsanız bile hafıza kartınızda yeni rom veya gerekli olan kurulumlar hariç şahsi herşeyinizi ve diğer şeyleri yedekleyip kaldırın.en sağlıklısı ise telefondan çıkarıp kart okuyucuyla pc ye takıp dosya formatını değiştirmeden format atın. yeni rom ve gerekli olan şeyler harici birşey bulunmasın hafıza kartında. 6 gün oldu kullanıyorum gerçek anlamda jet gibi.ilk günler hiç bir sorun olmamasına rağmen, bugün kamera durduruldu hatası almaya başladım.son yüklediğim programları kaldırıcaam.bakalım sorun onlardanmı yoksa rom danmı kaynaklanıyor. varsa sorunla karşılaşıp halleden tavsiyeleri beklerim

Son düzenleme:
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Sorun sonradan çıkmış, Byk iht. Yüklediğin bir uygulama neden olmuştur.

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Kaçak telefonda sorun yok
Romu yükle şebeken gider patchli paketi kur düzelir
Ama Kaçak aynı zamanda orjinal olmalı:ehe
yani örneğin bir ülkeden alınıp gizlice sokulmuş olmalı
Taklit vs ise olmaz

murat-us

Üye
arkadaşlar 4.1.2 den direk 4.4.4. e geçebilir miyim.
imei clon. teşekkürler

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Bu romda 3g uzerinden goruntulu gorusme varmi acaba ? Yuklicemde :)

murat-us

Üye
kurmaya calışıyorum ama kırmızı bir şekilde E:signatüre verification failed yazıyor ve yuklen miyor nedendir acabasonunda cözdüm. ile odinden yükledim. sonra sizin yolları izledi o zaman oldu.su an gayet iyi görünüyor lakin biraz fazla mı ısınıyor?
emeğinize saglık

lemaynak

lemaynak

Üye
Kurulumda performans sectiysen isinir biraz. Ama zaten normlde #s3 isinma problemi vardir ne yuklerswn yukle kacisi yok

mcdjkrizantem

Üye
Rom Süper Çalışıyor Fakat Kamera Ve Ses Kalitesi Çok Vasat + GPS düzgün Çalışmıyor Çok Sık Hata veriyor bu yüzden Orjinal Roma Geri Döndüm Yükleyecek arkadaşlar bunu göz Önünde bulundursunlar

icerain35

Üye
uzuunca bi denemeden sonra yazmak istedim,çalışma ve performansa sözüm yok yağ gibi lakin ennn temiz kurulumu yapmama rağmen kamera hatası sıkmaya başladı olmadık zamanda donup kalıyor,ya hiç açılmıyor yada işlem yaparken donup kalıyor.ya kemeraya bağlanılamıyor hatası veriyor yada kamera durduruldu,maalesef demeyide ihmal etmiyor.playden camera(cmfix) diye bişey buldum cynogenmod da kamera hatası alanlar için çıkarmışlar indirdim kurdum değişen bişey yok.telefonu resetlemedikçe de düzelmiyor.progiller kapalıyken sesi butonundan kapatıp açamıyorum,nedense buton sesi açıyor ama kapatmıyor,onuda profilleri genel ve sessiz olarak ayarladım ordan idare ediyorum ama kamera büyük sıkıntı ve kesinlikle 10 dk dan fazla kayıt yapmıyor.böle bişey olabilirmi yaa 32 gb hafızam var 25 dk lık dersi 3 parça halinde kaydediyorum play den kamera uygulamalarına bakıyorum hep acayip şeyler.güzel olanlarıysa ücretli.ve o acayip şeyleri genede denedim ama hangisi olursa olsun hepside benzer şekilde hata verdi,ama nexus camera:kitkat camera tavsiye ederim full türkçe geliyo ve hata versede tekrar açılıyo en azından telefonu resetlemeye gerek kalmıyo.rehber bi acayip bikaç numaram kayboldu.ve program ilişkilendirmeyi her defasında soruyo,yalnızca bir defa ya mahsusmu kullanılsın bu program yoksa her zaman mı sorusunu soruyoya,sürekli bu programı kullan dediğin halde,her defasında soruyo.nova launcher kullancaksan kısıtlı,tam istiyosan para ödicen az uz da değil 8 tl mi ne.ve archiyi illa novay la kullanıcam diosanız novayada para vermeye niyetliyseniz tavsiyem önce telefonunuzun içini dışına çıkarın bakın bakalım bi hata varmı sonra novaya para verin şayet bnm gibi yaparsanız soona telefonda sorun var tekrar temiz kurulum yapiim derseniz nova gene kısıtlı gelir tekrar para ister,sona para verdiğiniz şeyi bnm gibi kısıtlı bi şekilde kullanmaya devam edersiniz.

alperen262014

alperen262014

Üye
Bu romu nasil silebilirim çok şarj yiyor :(

alperen262014

alperen262014

Üye
megawipe yaparak silebilirsin kardeşş tabi başka bir rom dosyasını tele atmayı unutma yoksa tel açılmayabilir
Blekota v8 var wipe da yapiyorum s3 yazisindan sonra açilmiyor ?

Üst Alt