uzuunca bi denemeden sonra yazmak istedim,çalışma ve performansa sözüm yok yağ gibi lakin ennn temiz kurulumu yapmama rağmen kamera hatası sıkmaya başladı olmadık zamanda donup kalıyor,ya hiç açılmıyor yada işlem yaparken donup kalıyor.ya kemeraya bağlanılamıyor hatası veriyor yada kamera durduruldu,maalesef demeyide ihmal etmiyor.playden camera(cmfix) diye bişey buldum cynogenmod da kamera hatası alanlar için çıkarmışlar indirdim kurdum değişen bişey yok.telefonu resetlemedikçe de düzelmiyor.progiller kapalıyken sesi butonundan kapatıp açamıyorum,nedense buton sesi açıyor ama kapatmıyor,onuda profilleri genel ve sessiz olarak ayarladım ordan idare ediyorum ama kamera büyük sıkıntı ve kesinlikle 10 dk dan fazla kayıt yapmıyor.böle bişey olabilirmi yaa 32 gb hafızam var 25 dk lık dersi 3 parça halinde kaydediyorum play den kamera uygulamalarına bakıyorum hep acayip şeyler.güzel olanlarıysa ücretli.ve o acayip şeyleri genede denedim ama hangisi olursa olsun hepside benzer şekilde hata verdi,ama nexus camera:kitkat camera tavsiye ederim full türkçe geliyo ve hata versede tekrar açılıyo en azından telefonu resetlemeye gerek kalmıyo.rehber bi acayip bikaç numaram kayboldu.ve program ilişkilendirmeyi her defasında soruyo,yalnızca bir defa ya mahsusmu kullanılsın bu program yoksa her zaman mı sorusunu soruyoya,sürekli bu programı kullan dediğin halde,her defasında soruyo.nova launcher kullancaksan kısıtlı,tam istiyosan para ödicen az uz da değil 8 tl mi ne.ve archiyi illa novay la kullanıcam diosanız novayada para vermeye niyetliyseniz tavsiyem önce telefonunuzun içini dışına çıkarın bakın bakalım bi hata varmı sonra novaya para verin şayet bnm gibi yaparsanız soona telefonda sorun var tekrar temiz kurulum yapiim derseniz nova gene kısıtlı gelir tekrar para ister,sona para verdiğiniz şeyi bnm gibi kısıtlı bi şekilde kullanmaya devam edersiniz.