pcden iyi anlayanlar lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

bursagsli

Üye
topraksız priz kullandığım için benimde başıma geliyor ben direk ekran kartını söküp tekrar takıyorum ya da pc yi fişten çek kasa açma tuşuna 15 sn basılı tut pcyi fişe tak düzelmesi lazım

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
topraksız priz kullandığım için benimde başıma geliyor ben direk ekran kartını söküp tekrar takıyorum ya da pc yi fişten çek kasa açma tuşuna 15 sn basılı tut pcyi fişe tak düzelmesi lazım

önerin için teşekkürler denicem ayrıca bu konuya cevap yazan herkese de teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

maalesef yine olmadı sanırım sorun ekran kartında

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ram kaynaklı olabilir. Benimde aynı oluyordu. 2 ram vardı 1 ini çıkarttım çalıştı pc.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ama birden oldu

bursagsli

Üye
ram de olabilir ama anakartta da olabiliyor en iyisi başka bir ekran kartı ve ram ile dene olmaz ise muhtemelen anakartta problem

burhankoxp22

Üye
1 sıra ile git en kolay olacak git bir arkadaşından pc ne uygun bir ekran kartı ödünç al dene pc açılırsa normal ise onboard ekran kartı bozulmuştur
2 eger birden fazla ram var ise sıra ile çıkar ve dene

sena5135

sena5135

Üye
usb ile atılır

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pc hala açılmadı yardım edin

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ekran bağlantısını kontrol ettinmi ? Eğer bağlantindan deilse ekran kartindan veya anakarttan ola bilir.Bu olay nasil ve ne zaman oldu.Daha detayli anlatirsan daha fazla yardim ala bilirsin.

Üst Alt