pcden iyi anlayanlar lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
pcden iyi anlayanlar lütfen yardım edin
sanırım pcim çöktü hiç ekran bile gelmiyor açtığımda ekranda sinyal yok diyor acaba çöktumü eğer çöktüyse bende format cd si yok usb ile atabilirmiyim lütfen yardım edin

avast

avast

Üye
atarsin acilista f8 alt del bas cek biseyler gelirse atarsin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ama ışte pc yi açtığım zaman çalışıyor ama ekrana herhangi birşey gelmiyor sinyal yok diyor o komutlar ışlermi ki pcim windows xp

Akıncı

Akıncı

Üye
ekran kartı nın kasasını kontrol edin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
kontrol ettim herhangi bir sorun yok onboard zaten

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Monitorun baglantisi kesilmistir buyuk ihtimal. Hic bir virus windows baslamadan calisamaz cunku

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Monitorun baglantisi kesilmistir buyuk ihtimal. Hic bir virus windows baslamadan calisamaz cunku

biraz daha açıklayıcı olursan yani sorun monitör da mı bir şey daha sorunun ekran kartında olma ihtimali varmı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tum baglantilardan eminsen sorun ekran kartinda. Ha su kablo oynamisdir falan diyorsan sorun haliyle monitorde

Akıncı

Akıncı

Üye
kabloları kontrol ettin mi?

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
evet kontrol ettim ama bir sorun bulmadım acaba sorun nerde

marist

marist

Üye
Sorun kabloda yada ekran katındandır kabloda ezilme kopma falan yoksa büyük ihtimal ekran kartındandır.

Akıncı

Akıncı

Üye
başka kablo ile deneyiniz ya ekran kartından kaynaklanıyor olması lazım

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Tum baglantilardan eminsen sorun ekran kartinda. Ha su kablo oynamisdir falan diyorsan sorun haliyle monitorde

ama ekran kartım onboard ve eğer sorun orda olsaydı herhangi bir yanma kokusu falan gelmeliydi kasayı açtım ama herhangi bir sorun bulamadım ve onboard olduğu için ekran kartının tam olarak nerde olduğunu bulamadım ayrıca kasam çok tozluy du acaba sorun bu olabilir mı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Baska monitorde deneme sansin var mi.yada televizyona falan baglayamazmisin

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
ama neden birden açılmadı ki daha bir gün öncesine kadar açılıyordu bide kablonun kasaya giden kısmında biraz sorun gördüm biraz açılmıştı ama sorun burda olamaz çünkü monitör uyku moduna girdiğin de kabloyu çektiğimde hemen kendine geliyor ve yine sinyal yok diyor aynı şekilde taktığım dada böyle oluyor yani kablo işliyor

- - - Eklendi - - -

Baska monitorde deneme sansin var mi.yada televizyona falan baglayamazmisin

televizyon var ama şimdi deneyemem akşam denicem

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tamam bekliyorum

Akıncı

Akıncı

Üye
arkadaşım kablomda sorun gördüm diyorsun kablo değişimi yap

Akıncı

Akıncı

Üye
diğer arkadaşın dediğini dene ondan sonra bir bakalım :)

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
tmm

Üst Alt