Bazı donanımlar o programlar olmadan çalışmaz özellikle laptop cihazlarda böyledir.Ana donanımları kontrol eden örneğin Wireless asistanı gibi uygulamaları silmenizi tavsiye etmem.Bu tür uygulamalar pcde sandığınızdan fazla yer kaplamaz.Ancak başlangıç ayarlarından kapatabilirsiniz.birtane program önerseniz pc hp birsürü uygulama yüklü hp wirelles asistans ainle asistans hp tecnology energy bişye bişey birsürü gereklimi gereksizmi anlamadım uygulamalar var birini sildim wifi açılmaz oldu korktum silmedim resmini çekeyim yüklü uygulamalırn hangisini sileceğimi bilen bir kişi söylerse
HANGİLERİNİ SİLMELİYİM BİŞEY OLMASINDAN KORKUYORUM YARARLIMI UYGLAMALARBazı donanımlar o programlar olmadan çalışmaz özellikle laptop cihazlarda böyledir.Ana donanımları kontrol eden örneğin Wireless asistanı gibi uygulamaları silmenizi tavsiye etmem.Bu tür uygulamalar pcde sandığınızdan fazla yer kaplamaz.Ancak başlangıç ayarlarından kapatabilirsiniz.
TMM TEŞEKKÜRLERDediğim gibi silmenize gerek yok başlangıçtan kapatabilirsin.
Ben Teşekkür ederim kardeşimteşekkürler kardeşim çok saol

Bu işaretli alandaki hangi kutucuklar işaretlenmeli/işaretlenmemeli?Ccleaner gibi program dışında başka program kullanılması taraftarı değilim.Sistemi yormayan iyi bir Antivirüs programıda oldumu disk birleştirmede işleminide düzenli yaptıktan sonra sistemde sorun olmaz.
Not: Disk birleştirme işlemi SSD için uygulanmaz![]()
Gelişmiş kısmı profesyonel olmayan kullanıcılar için sıkıntı yaratır.Sistemde zaten son 3 kısımdaki yeride işaretlerseniz okuduğunuz bilgileriniz silinir sıfırlarnır.
CCleaner programı kurulumdan sonraki ayarlar orta seviye kullanıcılar için ilk başta ayarlanmıştır.
Boş alanı temizle ne işe yarıyor?Disk alanındaki boş diye belirtilen alanı düzenler.Bir nevi atık dosyalar dediğimiz dosyaları siler .Dediğim gibi bazı durumlarda sıkıntı çıkardığı için ileri seviye kullanım olarak tavsiye ederim.Denemek isterseniz bilgilerinizin yedeğini ve sistem geri yükleme noktası oluşturarak deneyin ancak disk boyutu ve alana göre işlem 1 ila 5 saat arasında değişmekterdir.Boş alanı temizle ne işe yarıyor?
Risk seven birisi olman sorun değil.Ben her ihtimali göz önünde bulundurarak yardımcı olmaya çalıştım okadar.ben uyarı vermediklerinin hepsini işaretledim![]()