Yardım Pc hızlandırma programları faydalımı ?

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Pc hızlandırma programları faydalımı ?
Sizce pc hızlandırıcı programlar kullanmalımıyım advanced syestem care ccleaner v.b prog. kullanmalımıyım ??_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?_?

M.F.E

Üye
bence kullanmasin sistemdeki atik dosyalari temizleyerek pc ni rahatlatirsin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ccleaner gibi program dışında başka program kullanılması taraftarı değilim.Sistemi yormayan iyi bir Antivirüs programıda oldumu disk birleştirmede işleminide düzenli yaptıktan sonra sistemde sorun olmaz.

Not: Disk birleştirme işlemi SSD için uygulanmaz :oke:

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
birtane program önerseniz pc hp birsürü uygulama yüklü hp wirelles asistans ainle asistans hp tecnology energy bişye bişey birsürü gereklimi gereksizmi anlamadım uygulamalar var birini sildim wifi açılmaz oldu korktum silmedim resmini çekeyim yüklü uygulamalırn hangisini sileceğimi bilen bir kişi söylersehp combag presario cq62 bilgisayarım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
birtane program önerseniz pc hp birsürü uygulama yüklü hp wirelles asistans ainle asistans hp tecnology energy bişye bişey birsürü gereklimi gereksizmi anlamadım uygulamalar var birini sildim wifi açılmaz oldu korktum silmedim resmini çekeyim yüklü uygulamalırn hangisini sileceğimi bilen bir kişi söylerse
Bazı donanımlar o programlar olmadan çalışmaz özellikle laptop cihazlarda böyledir.Ana donanımları kontrol eden örneğin Wireless asistanı gibi uygulamaları silmenizi tavsiye etmem.Bu tür uygulamalar pcde sandığınızdan fazla yer kaplamaz.Ancak başlangıç ayarlarından kapatabilirsiniz.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
HANGİLERİNİ SİLMELİYİM SİZCE ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dediğim gibi silmenize gerek yok başlangıçtan kapatabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Bazı donanımlar o programlar olmadan çalışmaz özellikle laptop cihazlarda böyledir.Ana donanımları kontrol eden örneğin Wireless asistanı gibi uygulamaları silmenizi tavsiye etmem.Bu tür uygulamalar pcde sandığınızdan fazla yer kaplamaz.Ancak başlangıç ayarlarından kapatabilirsiniz.
HANGİLERİNİ SİLMELİYİM BİŞEY OLMASINDAN KORKUYORUM YARARLIMI UYGLAMALAR
Dediğim gibi silmenize gerek yok başlangıçtan kapatabilirsin.
TMM TEŞEKKÜRLER

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Öncelikle büyük font olarak yazmayınız.Silmenize gerek yok :oke:

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
HANGİLERİNİ KAPATIYIM HEPSİNİMİ ???acemiyim forum kullanımında :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Önemli değil kardeşim İşaretlediğim yerler

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Sessız

Sessız

Üye
PC hızlandırmada Advanced System Care i tavsiye ederim

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim çok saol

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
Ccleaner gibi program dışında başka program kullanılması taraftarı değilim.Sistemi yormayan iyi bir Antivirüs programıda oldumu disk birleştirmede işleminide düzenli yaptıktan sonra sistemde sorun olmaz.

Not: Disk birleştirme işlemi SSD için uygulanmaz :oke:
Bu işaretli alandaki hangi kutucuklar işaretlenmeli/işaretlenmemeli?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Gelişmiş kısmı profesyonel olmayan kullanıcılar için sıkıntı yaratır.Sistemde zaten son 3 kısımdaki yeride işaretlerseniz okuduğunuz bilgileriniz silinir sıfırlarnır.
CCleaner programı kurulumdan sonraki ayarlar orta seviye kullanıcılar için ilk başta ayarlanmıştır.

Uhops

Uhops

Üye
Gelişmiş kısmı profesyonel olmayan kullanıcılar için sıkıntı yaratır.Sistemde zaten son 3 kısımdaki yeride işaretlerseniz okuduğunuz bilgileriniz silinir sıfırlarnır.
CCleaner programı kurulumdan sonraki ayarlar orta seviye kullanıcılar için ilk başta ayarlanmıştır.
:tşk: Boş alanı temizle ne işe yarıyor?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:tşk: Boş alanı temizle ne işe yarıyor?
Disk alanındaki boş diye belirtilen alanı düzenler.Bir nevi atık dosyalar dediğimiz dosyaları siler .Dediğim gibi bazı durumlarda sıkıntı çıkardığı için ileri seviye kullanım olarak tavsiye ederim.Denemek isterseniz bilgilerinizin yedeğini ve sistem geri yükleme noktası oluşturarak deneyin ancak disk boyutu ve alana göre işlem 1 ila 5 saat arasında değişmekterdir.

Önemli Uyarı SSD disklerde bu işlemi uygulamayınız boot sorunu yaşayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
ben uyarı vermediklerinin hepsini işaretledim :D

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici