Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
pc bağlantı sorunu yardım edin
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turaniaCCC
Üye
Konu Sahibi
pc bağlantı sorunu yardım edin
arkadaşlar benim 6220c telefonum bilgisayara bağlanmıyor. Kabloyu takınca ne telefon da ne pc bi hareket yok iki farklı kablo ve iki farklı bilgisayarda denedim ama sonuç yok. Bi yardım edermisiniz. Teşekkürler.
emoliii
Üye
Kablo girişinde 1 problem vardır yüksek ihtimal ve tamire gitmesi gerekir ama sen tele format atmayıda 1dene derim.
Bu arada 2 konu açmışsın.
format attım ama yine olmadı. Ama bi kere win7 li bi bilgisayarda olmuştu girişten olsa bağlanmazdı herhalde.benim pc xp bunla alaka olabilirmi. 2 konu için kusura bakmayın mobildeyim.
emoliii
Üye
Bilgisayara Nokia Cable Driver yükle win7 de gerekmiyo ama xp de gerekli. Düzelmezse kablo girişindendir lehim kırılmıştır felan yada diş.
Bu arada 2. Konu için kusur yok kardeşim yöneticiler görünce hallederler. ( olur böyle vakalar, adminler yakalar )
pc suit varsa gerek yok tamam o zaman ama eğer bilgisayarda kabloyu takınca en azından "usb aygıtı tanınmadı" yazmıyorsa; telefonda girişten elektrik gelmiyodur yani giriş bozuktur. Telefondan ayarlar>bağlantı>usb ayarlarınıda 1 kontrol et n'olur n'olmaz.
pc suit varsa gerek yok tamam o zaman ama eğer bilgisayarda kabloyu takınca en azından "usb aygıtı tanınmadı" yazmıyorsa; telefonda girişten elektrik gelmiyodur yani giriş bozuktur. Telefondan ayarlar>bağlantı>usb ayarlarınıda 1 kontrol et n'olur n'olmaz.
teşekkürler usta olmadı ama başka bi yol bulcam artık. Giriş sorunu yok galiba çünkü win7 de bağlanıyor
place3461
Üye
eğer kabloyu çıkarırken güvenli çıkış demeyip her defasında kabloyu çekip çıkarmışsan usb yada telefon zarar görmüştür ondan pc tanımıyordur geçmiş olsun o öyle düzelmez .sorunun teknik burdan birinin yardım edip düzelteceğini sanmıyorum..