Pasaport Kaydından Anlayanlar !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport Kaydından Anlayanlar !
arkadaşlar babamın arkadaşının kuzeni Almanya'da yaşıyor ve babamın arkadaşı benim s3 alacağımı öğrenince Almanya'daki kuzenini arıyıp fiyat soruyor ve kuzeni s3 fiyatının 530 Euro olduğunu söylüyor kendisinde de s3 var zaten ilk kullandığım s3 oydu yani :ehe herneyse 530 TL 1.200 TL ye yakın bir para ediyor pasaport işinide babamın ümreden gelen hacı arkadaşları var onların pasaportlarına işletmeyi düşünüyoruz yani cihaz Almanya'dan gelecek fakat pasaport sahibi Arabistan'dan gelecek sizce bir problem çıkar mı ? birde siz olsanız hangi rengini alırdınız mavisi benim daha çok hoşuma gitti ama beyazıda güzel ne biliyim böyle bir çelişkide de kaldım açıkçası şimdiden atacağınız yorumlar için teşekkür ederim

fnldstntn

Üye
Problem cikmaz...Bencede Mavi olani al...

15097

15097

Üye
Mavi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi mavi benimde hoşuma gidiyor fakat şu pasaport kaydı işini merak ettim acaba dediğim gibi telefon Almanya'dan gelse pasaport sahibi Arabistan'dan gelse bir problem oluyormuş mu merak ettim şimdi Turkcell veya Vodafone veya Avea hiç farketmez hepsi kafadan olmaz diyecekler bunu biliyorum ama cihazın Almanya'dan geldiğini bilmezseler sanırım problem olmaz bunu araştırmak için konu açtım

cihaz 1.200 TL ye gelse 100 TL harç parası versem 5-10 TL de bayiye versem al sana Maximum 1.350 TL ye kral gibi s3 birde oradaki cihazlar orijinal Kore malı oluyorlar :ehe

- - - Eklendi - - -

Problem cikmaz...Bencede Mavi olani al...

kesinlikle mavi :ehe

Banlı Üye

Banlı Üye

Üye
bence beyaz al abi ama s3 alma ya bence one x daha güzel hem beats audio su da var

- - - Eklendi - - -

eğer pasaport işi sorunsuz olursa banada ace 2 alırız Almanya'dan

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bence beyaz al abi ama s3 alma ya bence one x daha güzel hem beats audio su da var

- - - Eklendi - - -

eğer pasaport işi sorunsuz olursa banada ace 2 alırız Almanya'dan

mavisi daha güzel pasaport işini bugün Turkcell'e soracağım bakalım ne diyecekler :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hic bir sorun olmaz zaten telefonun nereden geldigini kimse bilemez yazilimi kontrol etmeden. Ayrica telefonla işin yok sadece imei numarasini bilsen bile kayit işlemini yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
hic bir sorun olmaz zaten telefonun nereden geldigini kimse bilemez yazilimi kontrol etmeden. Ayrica telefonla işin yok sadece imei numarasini bilsen bile kayit işlemini yapabilirsin.

:tşk: Ali Kemal abi inşallah problem olmaz ben zaten kayıt yaptırırken nereden geldiğini söylemeyi düşünmüyorum :eller:

cihaz Almanya'dan gelecek Pasaport sahibi Arabistan'dan gelecek (ümreden :))

hadi bakalım şimdi çarşıya iniyorum akşama hepinizi bilgilendiririm bu arada yorumun için çok teşekkür ederim forumdaki arkadaşlar ya açtığım konulardaki sorunun cevabını bilmiyorlar yada beni mesaj kasıyor zannediyorlar halbuki yanlış biliyorlar ben gerçekten sorun olan şeyler hakkında konu açıyorum

- - - Eklendi - - -

ben sordum problem olmuyormuş istediğin ülkeden gelsin diyorlar :ehe

Teşekkür ederim bu arada yardımı geçenlere konu kilitlenebilir :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt