Öneri Paralel İthalat

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Paralel İthalat
Arkadaşlar Bazı Sorularım Olacak Bilgisi Olanlar Yanıtlarsa Daha İyi Olur
  1. Hangi Mağazalar Paralel İthalat Satıyor Hangi Mağazalar Satmıyor?
  2. Paralel İthalat Alırsam Ne Olur?
  3. Teknosa Galiba Türkiye Garantili Satıyor Ancak Bütçem 1500 TL G2 1600 TL Bütçemide Fazla Zorlamak İstemiyorum Onun Yerine 1400 Nexus 5 Almalıyım?
  4. G2 İle Nexus 5 Arasındaki 200 Tl Fark Var Nexus 5 Alırsam 200 Tl İçin G2 Almadığıma Pişman Olurmuyum?
  5. Telefondan İstediklerim(EKRAN,KAMERA,HIZ,TASARIM)(ROOT FLN FİLEN UGRASMAM)
  6. 25 Ocakta Alıcam?
  7. Yada Biraz daha Bekleyip Yeni Çıkacak Modellerimi Beklemeliyim Beklersemde 1500 TL Daha İyi Bir şey Alabilirmiyim Malum Her yeni Model Daha Pahalı Oluyor?
Biraz Uzun Oldu Ama Yanıtlayan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler :biggrin: :bigstar: :gun1: :sos

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paralel ithalatta bildiğim kadarıyla cihaz yine garantili ve orjinal yani sorun olacağını sanmıyorum

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Kardeşim teknosadan alma bence. Bak 1600 diyosun o fiyata 32 GB olanı satılıyo. Darty de 1349 tl ye G2 var. Parelel ithalat. Eğer G2 vatanda falan olsa daha ucuza normal garantili alırdın ama oralarda yok. Nexus 5 vatan a falanda gelir daha ucuza alırsın eğer nexus 5 alacaksan mağazalara gelmesini bekle. 1500 ede çıkmana gerek kalmadan teknosayla arasındaki fiyat farkına bakarak darty den G2 alabilirsin. 5C vardı 1549 tl ye vatanda bide.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Yarin birgun,telefonla ilgili sorun cikarsa garanti yonunden ugrastiriyor parelel ithalat. Eger saglikli bir sekilde kullanmak istiyorsaniz yurt ici garantili olup 3-5 fazla bile olsa garanti yonunden sorun yasamazsiniz,elektronik urunlerde en onemli kural garantisidir

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nerden alırsan al ama sakın Teknosa'dan alma Türkiye'de adı çıkmış bir firma zaten ne alışveriş yaparım ne de tavsiye ederim insanları kazıkladıkları yeter yani. sitesi var bu sitede hem paralel ithalat hem de Türkiye garantili ürünler var yani bir telefon için iki farklı fiyat oluyor. Gayet güvenilir ve hızlı bir sitedir tavsiye ederim. Onun dışında paralel ithalat satan çok site var ancak kendin gidip almak istersen neresi paralel ithalat satar bilemicem. Paralel ithalat pek sorun olmaz herhalde neticede onlar da 2 yıl garantili oluyor ama normal garantili alırsan için daha rahat olabilir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bak kardeşim G2 yi parelel ithalat olarak hem migrosda hemde darty de görmüştüm. Ben netten almam gidip elden alırım dersen mağaza olarak bunları biliyorum. Bimeks gold falanda var ama bunlar daha ucuz. Sorunun olursa götürür mağazaya bırakırsın muhattabın o olur. Arkadaşın dediği gibi 3 5 fazla verip normal garantili alayım dersende o yer teknosa olmasın daha ucuza bulabilirsin diye düşünüyorum. Yok nexus 5 dersen vatana falanda gelmesini beklemelisin.