P990i sürüm güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

reclakebrix

Üye
    Konu Sahibi
P990i sürüm güncellemesi
p990i kullanıyorum.SE destek den sürüm guncellemesi yapıcam ama güncellemeyi nasıl yapıldıgını bilen arkadaşlar bilirler ki batarya çıkartılacak sonrada "C" tuşuna basılacak felan ama benim tlfnun kapagı takılı degil yani C tuşu yok.ben napicam ozaman :bilmem:

Ozan

Ozan

Admin
Kapağı elinizde yok mu? Var ise bu işlem için takmanız gerekiyor, takın ve islemi gerceklestirin daha sonra tekrar çıkarabilirsiniz zaten .

bulent80

bulent80

Üye
p990i kullanıyorum.SE destek den sürüm guncellemesi yapıcam ama güncellemeyi nasıl yapıldıgını bilen arkadaşlar bilirler ki batarya çıkartılacak sonrada "C" tuşuna basılacak felan ama benim tlfnun kapagı takılı degil yani C tuşu yok.ben napicam ozaman :bilmem:

C tuşuna basmana gerek kalmadan güncellemeyi alabilirsin bataryayı çıkart tekrar tak kabloya taktığında C tuşuna basmadan tanımlıyor 2kez buşekilde güncelleme aldım bataryan tam dolu olsun ama

geronimo05

Üye
valla ben güncelledim halt ettim tam 3 aydır kullanamıyorum telefonumu önce space tuşu ile açılan arama menjüsü kayboldu servisine gönderdim update yapılması için epeycve bekledim sonunda telefonum geldi sözde yenisini göndermişler bende sevindim yaf adamlara helal olsun dedim böyle bi problem içinde telefon değiştirilirmiymiş ammma velakin gönderdikleri tel bikaç saat içinde gerçek yüzünü gösterdi telefon habire usb kablosu takılı -dosya modunda gibi hatalar vermeye başladı aradım servisi tekrar gönderin değişelkim dediler gönderdim ve telefonumu son görüşüm oldu malesef o yüzden tavsiye etmiyorum haa diyeceksiniz ben çok güncelledim bişe olmadı emin olum bende çok güncellemiştim ama servisin eline düştünmü yandın valla teşekkürler KVK A.Ş.

cuneytgundogdu

Üye
Arkadaslar ben katılmıyorum (geronimo5) arkadaşımıza ben 3 ay once guncelledım ve bugune kadar hır bır problem yasamadım guncellemek ıstıyen arkadaslar gonul rahatlıgıyla yapsın ama guncelleme programını sony erıcsson'nun kendı sıtesınden ındırsın yoksa sorun yasıyabılırsınız....

msqonn

Üye
Uiq 3 ile herşey bu sitede mevcut isteyen ziyaret edebilir üst taraftada program modifiye hangisini ararsanız onu secebilirsinz

kemal4438

Üye
arkadaşlar tuştakımında (c) tuşu klavyede (f) tuşuyla aynıdır tuştakımın yok ise klavyede (f) tuşuna basarak güncelleme yapabilirsiniz saygılar.

Üst Alt