P910i Bu Zamandan Sonra Alınacak Bir Cihaz Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
sen bılırsın p910 şguzel bnece al!

ardaca

Üye
van bendekini göndereyim sana. sıfır gibi değil bikaç çizik var ama pek belli olmuyor. 6670 ile resimlerini çektiydim ama orda da net çıkmamış çizikler. bi önde ekranın yanında var çizik. o da telefonun kendi şekli gibi klas bi çizik oldu hazır ucuzlamışken al derim ben p910i. harika bir telefon.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte ben telefonlarımı ÇOOOK temiz kullandığımdan alırken 2. elde böyle temiz olmasını istiyorum ama bulunmuyor..

__Midas__

__Midas__

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Feb 20 2006, 08&#58;08 PM) [post=282768]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İşte ben telefonlarımı ÇOOOK temiz kullandığımdan alırken 2. elde böyle temiz olmasını istiyorum ama bulunmuyor..
[/b][/quote]
hocam herkes senmi?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte farkta burada ortaya çıkıyor..

RockFord Fosgate

Üye
bende cook temız kullanırım walla:)1 cızık olmaz&#33;&#33;&#33; yere dusmez herfun sılınır vs

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
p910i kaç dakka video ve ses kaydı yapıyor??????

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian 7.0 Uiq cihaz istediğin kadar yapabilirsin..

Salihyet

Salihyet

Üye
ben telefona toz bile kondurmam bi telefon sattım c65 hatta çok eskiden konusu geçmişti 7 ay kullanıp sıfır fiyatına satmıştım 300ytl

MrWooX

Üye
arkadaslar oncelikle bugun bir p910i ve sandisk 1 gb ms pro duo aldim sifir genpa garantili bir cihaz aldigim fiyat 620 ytl kartda 80 ytl ikisini birlikte 700 ytl / ay taksitle aldim pesin fiyatina.
cihaz hos ve guzel fakat tek sikintim gordumku icerik bulmak hakkaten zor bir ton forum gezdim son 1 saat icinde burasi icerik bulmak icin uye oldugum kacinci forum onu bile hatirlamiyorum, ama kisaca sunu soyleyeyim cihaz hak ettigi yeri bulmamis simdiye kadar sebebi belkide pahali fiyati e karisik olmasiydi p990 geldiginde eger fiyati 1 milyardan fazla olursa zor gorebilecegimiz bir cihaz heleki su siralar kacaklar neredeyse bitme seviyesine geldikten sonra.
konuyu dagitmadan toparlamak istiyorum bugun yarin sonraki gun p910i alinir bir cihaz bu cihazi 7710,n90,n70 6680 vs. ile lutfen kiyaslamayalim bu hakkaten smart phone durumuna yatkin bir cihaz ve onumuzdeki 6-7 ay daha alinabilir bir alternatif. suanda n70 ve bir tanede samsung d500 um var ucunu birlikte kullaniyorum biraz kroluk gibi dursada ucude zamaninda cok severek aldigim cihazlardir. yinede p910 ileri cikiyor alacak arkadaslar hic tereddut etmeyin lutfen

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Birden fazla telefon taşıyan kro mu oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt