arkadaslar oncelikle bugun bir p910i ve sandisk 1 gb ms pro duo aldim sifir genpa garantili bir cihaz aldigim fiyat 620 ytl kartda 80 ytl ikisini birlikte 700 ytl / ay taksitle aldim pesin fiyatina.
cihaz hos ve guzel fakat tek sikintim gordumku icerik bulmak hakkaten zor bir ton forum gezdim son 1 saat icinde burasi icerik bulmak icin uye oldugum kacinci forum onu bile hatirlamiyorum, ama kisaca sunu soyleyeyim cihaz hak ettigi yeri bulmamis simdiye kadar sebebi belkide pahali fiyati e karisik olmasiydi p990 geldiginde eger fiyati 1 milyardan fazla olursa zor gorebilecegimiz bir cihaz heleki su siralar kacaklar neredeyse bitme seviyesine geldikten sonra.
konuyu dagitmadan toparlamak istiyorum bugun yarin sonraki gun p910i alinir bir cihaz bu cihazi 7710,n90,n70 6680 vs. ile lutfen kiyaslamayalim bu hakkaten smart phone durumuna yatkin bir cihaz ve onumuzdeki 6-7 ay daha alinabilir bir alternatif. suanda n70 ve bir tanede samsung d500 um var ucunu birlikte kullaniyorum biraz kroluk gibi dursada ucude zamaninda cok severek aldigim cihazlardir. yinede p910 ileri cikiyor alacak arkadaslar hic tereddut etmeyin lutfen