P910i Bu Zamandan Sonra Alınacak Bir Cihaz Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
P910i Bu Zamandan Sonra Alınacak Bir Cihaz Mı?
Arkadaşlar Hepinize İyi Geceler..

Bu sıralar telefon almayı düşünüyorum ve baya bir modelin arasından eleme yaparak sanırım P910'da karar verdim.. Düşündüklerim w800-k750-6630-6680-6681 ve P910'du..

Bu kararımdaki en önemli etkenlerbüyük ekran ve symbian olması ve P800'den sonra yeniden P serisine geçme isteğim. Fiyatıda Genpa Garantili 665 YTL'ye kadar ucuzlamışken alınır diye düşünüyorum..

Fakat bu vakitten sonra P910 alınır mı çünkü 2004 Kasımda çıkmış bir cihaz ve açıkçası geri kalıyor. P990'da gelecek yakın zamanda ama ona 2 milyar para bayılamam..

Neyse arkadaşlar kafam karışık olmasa bunun için konu bile açmazdım ama sizlerinde yorumlarını merak ediyorum açıkçası..

Teşekkürler...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
p910 kolay kolay eskıcek bi telefon diildir kanımca ben olsam o cihazlar arasından ya 6681 yada p910 alırdım ama 910 daha agır basardi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya zaten artık düşünce aşamasını geçtim bu cihazlardan eledim ve P910'da karar kıldım ama yinede tereddütteyim..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
P910 Başlı başına bir smartphone ve diğer seri üretim telefonlardan farklı bir telefon.Dokunmatik ve dev ekranı çok iyi.PDA tipinde olması ve artı olarak kamerasının da olması diğer bir güzelliği.Tabii Q klavyesini de unutmamak lazım.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
dostum elimden sayısız telefon geçti en son model nokia da SE de kullandım ama bi telefon vardıki onu her sattığımda içimde bi uhte kaldı .. bu tel P910 du sana tek tafsiyem p910u al derim..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende tüm telefonları kullandım bi P serisine geçiş yapmak istiyorum artık ama..

Shadowman07

Shadowman07

Üye
hiç tereddütsüz geç pişman olmassın..

Salihyet

Salihyet

Üye
realgs abimizinki gibi büyük ekranlı zero abimizinki gibide dokunmatik olmasını istiyorsan sen bilirsin (inşallah kişilerde yanılmamışımdır )

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güzel cevap salih..

Ya birde ne kadar 2. el p910 baktıysam mutlaka hor kullanılmış bunun hiç sağlam 2. eli olmaz mı ya..

ardaca

Üye
yok ya sağlam pek zor. bizimki bile çizikli ama ekran ve çalışma sağlam çok şükür. kasada mutlaka oluyo çizik. ayrıca süper telefondur büyük falan da değildir. tavsiye ederim!

Nicolas_Anelka

Üye
ahmet zaten bu aralar kafayı p900 taktı gel beraber alalım benide sıkıstırmaya başladıı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Walla p910'nun temizi yok piyasada

Almısken sıfır Al

Dark saga

Dark saga

Üye
kameraya fazla önem wermiyosan kesinlikle al bence.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fotoğraf makinem var zaten..

Yaw sıfır alırsam mp3 playerımı satmak zorunda kalacam ama bu seferde 64 mb hafıza ile ne dinlerim o da düşündürücü:. Ama 2. el olursa mp3 playerım duracak bundan dolayı temiz p910 soruyorum ama daha hiç görmedim..

cumcum23

Üye
bence de al

çünkü baba bi telefon hatta smartphone hem modası geçmez yani herkes biliyo

bi newi efsane oluyo benim görüşlerim bunlar önemli olan senin görüşlerin

<span style="font-size:18pt;line-height:100%"><span style="color:#66FFFF">RESPECT</span></span>

RockFord Fosgate

Üye
gg de yokmu sole temız bı tane???

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Boyut sorun olmazsa alınır

Salihyet

Salihyet

Üye
benim için boyut sorun değil kamera ve + eXtra özellikler.

RockFord Fosgate

Üye
7710 da war onu da dusunebılırsın&#33;&#33;&#33;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
7710 kesinlikle almam..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt