Özellikle Neo v Kullanıcıları Bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle Neo v Kullanıcıları Bakabilir mi ?
Arkadaşlar öncelikle Sa :)

Ben öncelikle neo v almaya karar vemiştim. Ama oturduğum yerde yani Çankırı'da sorduğumda adam servis sorunu felan var dedi. Bana Galaxy wonder al dedi. Bende tamam dedim. Ama aklım hep neo v'de kaldı :( . Bugün düşündüm taşındım dedim ki istediğim telefonu alamadıktan sonra neye yarar boşuna 700 tl vercem wondera. Gittim adama abi ben neo v alıcam ne olursa olsun dedim. Adamda sonra bana gelip bataryasını, şarj aletini felan isteme ama dedi.Bulunmaz dedi :/ Benimde içimde şüphe kaldı sizlere danışıyım dedim.

Öncelikle neo v kullanıcıları telefonunu sevise garantiye gönderenler ve batarya felan alanlar bana yardımcı olabilir mi ? Alsam neo v yi böyle sorunlar çıkar mı ? Bide neo v'nin piyasa fiyatı nedir ?

Sizlerin beni yanıltmayacağınıza inanıyorum ;) Şimdiden teşekkürler görüşleriniz için .. :)

15097

15097

Üye
baska servise götür :)
yanıtmayız ama yanıltabiliriz :oke:

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
hunter41

hunter41

Üye
galaxy satabilmek için öyle yapmış ben 4 aydır neo v kullanıyorum ne oyunlarda ne internette sörf yaparken sorun yaşadım. Tavsiye ederim tek sorunu telefon biraz ısınıyor

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Saolun arkadaşlar bide yedek parça sıkıntısı olur mu ?

- - - Eklendi - - -

???

15097

15097

Üye
Sanırım sıkıntı olmaz.Ama her aygıt zaten ısınır.Kimi az kimi çok ısınır sadece :)

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sorun olmaz. Tek dükkan orası mı ?

CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Tek dükkan orası mı ?

Haklısın ama ben Çankırı'nın ilçesinde oturuyorum ve burada sadece bir yerde var neo v diğer yerler getirtemem diyor yok diyor :/ Amam yarın gidicem merkeze ordada sorcam sonra bi karara varcam artık .. :)

oleytoo

oleytoo

Üye
Bence servis sorunu olabilir sony ericsson un heryerde servisi yok telefona bişi oldumu garanti için kargoyla ankaraya yollamak zorunda kalırsın burdan bulunduğun ilde servisi olup olmadığına bakabilirsin

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
Bence servis sorunu olabilir sony ericsson un heryerde servisi yok telefona bişi oldumu garanti için kargoyla ankaraya yollamak zorunda kalırsın burdan bulunduğun ilde servisi olup olmadığına bakabilirsin

Teşekkürler :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Teknosa gibi büyük magzalardan alırsan magzaya verıosun o gönderıyor teli diger şirketleri bilmiyorum.

gelelim neo v ye Parasini tam hakkeden androidli nadir telefonlardan bir tanesi :)

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi
:oke: :)

enes-1907

enes-1907

Üye
ayrıca bide teknik servisin yurtiçi kargo ile anlaşması olduğunu bana servisten söylediler..bi servise telefon açarsın arzayı nasıl bildireceğini öğrenip yurtiçi kargo ile gönderirsin tabi bu teleservise için geçerli..

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
    Konu Sahibi

ayrıca bide teknik servisin yurtiçi kargo ile anlaşması olduğunu bana servisten söylediler..bi servise telefon açarsın arzayı nasıl bildireceğini öğrenip yurtiçi kargo ile gönderirsin tabi bu teleservise için geçerli..

Teşekkürler .. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...