CasuS_87
Üye
Özellikle Neo v Kullanıcıları Bakabilir mi ?
Arkadaşlar öncelikle Sa 
Ben öncelikle neo v almaya karar vemiştim. Ama oturduğum yerde yani Çankırı'da sorduğumda adam servis sorunu felan var dedi. Bana Galaxy wonder al dedi. Bende tamam dedim. Ama aklım hep neo v'de kaldı
. Bugün düşündüm taşındım dedim ki istediğim telefonu alamadıktan sonra neye yarar boşuna 700 tl vercem wondera. Gittim adama abi ben neo v alıcam ne olursa olsun dedim. Adamda sonra bana gelip bataryasını, şarj aletini felan isteme ama dedi.Bulunmaz dedi :/ Benimde içimde şüphe kaldı sizlere danışıyım dedim.
Öncelikle neo v kullanıcıları telefonunu sevise garantiye gönderenler ve batarya felan alanlar bana yardımcı olabilir mi ? Alsam neo v yi böyle sorunlar çıkar mı ? Bide neo v'nin piyasa fiyatı nedir ?
Sizlerin beni yanıltmayacağınıza inanıyorum
Şimdiden teşekkürler görüşleriniz için .. 

Ben öncelikle neo v almaya karar vemiştim. Ama oturduğum yerde yani Çankırı'da sorduğumda adam servis sorunu felan var dedi. Bana Galaxy wonder al dedi. Bende tamam dedim. Ama aklım hep neo v'de kaldı
. Bugün düşündüm taşındım dedim ki istediğim telefonu alamadıktan sonra neye yarar boşuna 700 tl vercem wondera. Gittim adama abi ben neo v alıcam ne olursa olsun dedim. Adamda sonra bana gelip bataryasını, şarj aletini felan isteme ama dedi.Bulunmaz dedi :/ Benimde içimde şüphe kaldı sizlere danışıyım dedim. Öncelikle neo v kullanıcıları telefonunu sevise garantiye gönderenler ve batarya felan alanlar bana yardımcı olabilir mi ? Alsam neo v yi böyle sorunlar çıkar mı ? Bide neo v'nin piyasa fiyatı nedir ?
Sizlerin beni yanıltmayacağınıza inanıyorum