Fiyatı etkileyen Garanti / İthalat Garanti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
öyle deme hocam markası türksel değil hem onun huwaei honor gerçek modeli sadece Türkiye'de maxipro5 diye türksel tarafından satılıyor :oke:

daha sonra o telefonun nova 3 oynadığını bir videoda görmüştüm ama şuanda o videoyu çok aramama rağmen bulamadım videoyu bilen bilir hatta wonder ile karşılaştırma konusuydu
Ben paylaşmıştım:)

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Telefonu kullanmadım.turkcell'in uygulamaları telefonu mahvetmiştir belki.ama huawei honor iyi bi telefon.nova3te falan 0 kasma vardı.

- - - Eklendi - - -

Ayruca ace2 ilerre 750 :tl:falan olur

Önceki turkcell telefonlarına nazaran honorun gücü turkcell uygulamalarının işgalini ters teptirmiş herhangi bir yavaşlık kasma söz konusu değil.Maxipro5 wonderden daha iyi bence.

Kerim.

Kerim.

Üye
Önceki turkcell telefonlarına nazaran honorun gücü turkcell uygulamalarının işgalini ters teptirmiş herhangi bir yavaşlık kasma söz konusu değil.Maxipro5 wonderden daha iyi bence.

Oyun performansını denemk lazım işte.birine sorsan alıp kullanan yokki.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
karsilastrmalarda wonder daha iyi gozukuyor yada brn yanlis bakiyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
dimi,konuya ne oldu bilmiyorum bir türlü videolarını bulamadım işte burada da paylaşta millet fiyatı düşük güçlü telefon görsün :oke: :)

http://www.youtube.com/watch?v=lcR6gct17Uo

- - - Eklendi - - -

21den sonrasını izleyin

- - - Eklendi - - -

Bence turkcell bu güzelim telefonu mahvetmiştir.aslında huawei honor olarak satsa alırdım ama turkcell launcheri ve uygulamaları bu teli mahvetmiştir:ağlarım:

avcitalip

avcitalip

Üye
http://www.youtube.com/watch?v=lcR6gct17Uo

- - - Eklendi - - -

21den sonrasını izleyin

- - - Eklendi - - -

Bence turkcell bu güzelim telefonu mahvetmiştir.aslında huawei honor olarak satsa alırdım ama turkcell launcheri ve uygulamaları bu teli mahvetmiştir:ağlarım:

Rom Atilirmi acaba ?

hunter41

hunter41

Üye
garantisi bilindik bi marka al. Bi sorun çıktı mi urastirmaz seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt