Xperia Neo v Vs Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo v Vs Galaxy Wonder
Öncelikle bu konuyu açma sebebim wonder mi neo v mi tartışmalarına son vermek. Ayrıca ikiside çok kullanışlı ve fiyat-performans açısından oldukça verimli. Şimdi gelelim neo v nin üstünlüklerine(her iki telefonda bende var)

-hdmi çıkışı var örneğin hdmi girişli tv niz varsa kutudan çıkan ara kabloyu kullanarak telefondaki görüntüyü hd(1280x720) olarak tvnize aynen iletebilirsiniz.

-internette yazana bakmayın batarya ömrü farkedilir şekilde daha uzun (az kullanımda 2 gün)

-Tasarım önemli ve neo v de bu nimetten iyi faydalanan telefonlardan.ayrıca arka kapağın kavisli olması elinize tam oturmasını sağlıyor. Bu arada telefon kesinlikle göründüğü kadar kalın degil.

-Hoparlör ses yüksekliği abartısız 2 kat fazla çünkü sonye özel xloud teknolojisi var(ayarlardan kapatıp açılabilir kapatmayın batarya süresi etkilenmiyor).

-Oyun performansı her iki telefondada iyi. Bakın wonderin 1.4 ghzlik işlemcisinin öyküsü şu neo v nin msm8255 model işlemcisinin overclocklanarak(hız aşırtma) msm8255T adını almasıdır. Bu qualcomm(işlemci üreticisi) un bir hilesidir aslında. Ayrıca benchmark programları ve benim gözlemlerime dayanarak neo v nin oyun performansının daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim.iki telefonda beach buggy blitz nova 2 dead trigger gibi oyunları oynatabilmektedir.( neredeyse donmaksızın)

-Arayüz Bakımından her iki telefonda da kasma donma vs sorunu yok. Ama sonynin gingerbread arayüzü samsungun gingerbreadIndan çok daha iyi. Samsung bu güncelleme ve yazılım işlerini beceremiyor.

-sony ericssonun bize sağladığı widgetler çok kullanışlı. Samsung bu konuda bir adım geride.

Şimdi de wonderin üstünlükleri

-ekran parlaklığı çok daha fazla iki telefonunkide fullken wonder abartısız daha parlak(nitekim parlaklık fullken biraz nette dolaşsaniz şarj yarıya iniyor).

-Taş gibi kasası var düşmelere dayanıklı.

-Fotoğraf çekiminde neo v den bir adım önde(%10 ila 20 arasında kalite farkı.Neo v de loş ortamda çok fazla grenleme var)

-Led flaşı %20 daha parlak yanıyor
(büyük ihtimal pilinin akım değeri daha fazla olduğu için.Miliamper denilen akım değeri pilin üstünde yazar).

Evet, eğer işlemciye bakarak alacaksanız büyük bir gaflete düşersiniz ben size rahatlıkla neo v yi önerebilirim.

Not: eğer iyi bir telefon arıyorsanız ve butcenizde bolsa lg nexus 4 almanızı öneririm. Bu iki telefonda günlük kullanıma uygundur. Ama tabiiki bunlardan kat be kat üstün telefonlar var. Butceniz düşükse neo v öneririm dahada düşükse zte nin modellerine veya htc nin eski modellerine bakın.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
en sonunda :D artık bidaha soran olursa bu yazıyı copy paste yapın :D

enterneoll

enterneoll

Üye
neo v tel geçerim :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bende neo v diyorum :)

Kerim.

Kerim.

Üye
ben hicbiri diyorum ve 850ye s3 mini veya xperia p tavsiye ederim.ama karsilastirman cok dogru olmus:)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy W diyorum ama Neo V daha iyi o yüzden Galaxy S derim :ehe

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
enterneoll

enterneoll

Üye
nawy haklı demekki gidip s3 alıyoruz :)

fuko08

fuko08

Üye
    Konu Sahibi
Ben bilgisayarima 7 inçlik ekran alıp yanımda taşımayı düşünüyorum :D

taylan08

Üye
şahsen ben neo v alırdım wonder ı elime aldım çok kötü bi kalite hissi verdi elinizden düşünce sanki eyvah kırılcak gibi neo v de malzeme kalitesi daha güzel elinize aldıgınızda telefonun arkasını okşıyasınız geliyor :) ve bence sony'nin malzeme kalitesi ve tasarımı gayet iyi

ozakin70

ozakin70

Üye
Şu Forum bu konudan kurtulamayacak:D anlaşıldı da ısıtılıp ısıtıp tekrar önümüze gelmesi boğdu biraz :)kötü niyetiniz yok ki emek vermisiniz ama sıktı be abi:banghead: biraz geçmişe baktinmi aynı konular var zaten ve biliyorum ki, birkaç ay sonra bu konu tekrar açılır çünkü 2 telinde artı özellikleri farklı yönde yinede paylaşım için teşekkürler :thumbup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt