Fiyatı etkileyen Garanti / İthalat Garanti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı etkileyen Garanti / İthalat Garanti.
Bir kaç aydır telefon alacağım için sürekli bir araştırmadayım.
Alacağım telefon Sony Xperia Neo V.
Avcılar'da hangi telefoncuya girersem gireyim dörtte üçünde Galaxy Wonder var.
Neo V'yi neredeyse on dükkandan sadece bir tanesinde bulabildim.
Fiyatını sorduğumda bana 820 TL dedi. Piyasa değerinin en fazla 750 TL olduğunu söyledim.
O fiyata paralel ithalat garantili olanları söylediler.
100-150TL kadar garanti firmasının kalitesi fiyatı değiştirir mi ki bana saçma geliyor.
Hangisine girdiysem hiç biri doğru düzgün bir şey bilmiyor, hepsi Neo V yerine Galaxy Wonder'i öneriyorlar.
Hem Samsung'un servis ağı geniş olduğunu, hem de Neo V'den parça olarak daha sağlam olduğunu söylüyorlar. Neo V'nin pek tutulmadığını söylüyorlar.

Anlayacağınız Neo V'yi piyasada bulmakta güçlük çekiyorum ve internet üzerinden alayım desem paralel ithalat garantisi canımı sıkmaya başladı açıkcası. Çünkü cihazda bir arıza çıksa dandik paralel ithalat garantili bir işletmenin elinden geçmesi çok zor. İlla ki kullanıcı hatası derler.

Bu gidişle Wonder'e kalıcam sonunda. Neo V'yi çok istiyorum fakat piyasada değerinden uçuk fiyatlara satıyorlar telefoncular.
900 TL kadar para biriktirdim fakat bütün hepsini telefona yatırmak istemiyorum. Başka ihtiyaçlarım da var. 150-200 TL si bana kalsın hiç olmassa. Bu konuda Neo V bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor fakat telefonu bir türlü sağlam yerlerden bulamıyorum.

avcitalip

avcitalip

Üye
kardeşim wonder'ın sar değeri daha düşük ve bence çok daha kullanışlı aralarındaki farkı oyunlarda anlarsın anca :oke:

wonder : bu fiyata kaçırma derim :oke:

neo v wonder'ın 2 katından fazla radyasyon yayıyor :oke: (kanser olmak istersen neo v)

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim Wonder de benim beklentilerimi karşılar fakat Samsung, Wonder'den desteğini çekmiş. İCS ve JB almıyor ve overcloklanmış bir cihaz. En son çare Wonder düşünüyorum.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
wonder daha iyi bir cihaz cunku
adamlar ondan dolayi oyle diyor

Kerim.

Kerim.

Üye
Ace2 ye baktın mı?

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
wonder daha iyi bir cihaz cunku
adamlar ondan dolayi oyle diyor
Her türlü karşılaştırmada Neo V üstün olduğu kesin bir bilgidir fakat marka bazında adamlar onu diyor. Zaten buradaki çoğu telefoncular telefonun özelliğinden anlamıyor, piyasa değerini ellerine gelen listeden biliyorlar. Satımı daha kolay olduğu için de Samsung'u tercih ediyorlar.

- - - Eklendi - - -

Ace2 ye baktın mı?
Onada baktım fakat fiyat 850-950TL arası değişiyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
Her türlü karşılaştırmada Neo V üstün olduğu kesin bir bilgidir fakat marka bazında adamlar onu diyor. Zaten buradaki çoğu telefoncular telefonun özelliğinden anlamıyor, piyasa değerini ellerine gelen listeden biliyorlar. Satımı daha kolay olduğu için de Samsung'u tercih ediyorlar.

- - - Eklendi - - -

Onada baktım fakat fiyat 850-950TL arası değişiyor.
Telefoncular konusunda haklısın.ben samsung bayisinde ace2yi incelerken bana s2 den sonra en iyi en güçlü telefon dediler:D
Ace2 nin fiyatı şu anda yüksek ama telefon daha bilinmiyor.ilerde fiyatı düşecek bence.750 falan olur ilerde

avcitalip

avcitalip

Üye
Valla kardeşim Wonder de benim beklentilerimi karşılar fakat Samsung, Wonder'den desteğini çekmiş. İCS ve JB almıyor ve overcloklanmış bir cihaz. En son çare Wonder düşünüyorum.

android versiyonuna kafan takılmasın :oke: neden mi ?

internetteki çoğu uygulama 2.3 + diyor google play'da dahil yani şuanda wonder'ın versiyon düşüklüğü yüzünden açamadığı bir uygulama yok anca donanım yetmezse açamaz + istediğin zaman custom romlarla 4.1 jelly bean bile yükleyebiliyorsun buda android'in bir avantajı tabiki :) ama ben biraz daha para verebilirim dersen ace 2 var o çok çok daha iyi hem kendinden ICS'li ama jelly bean almıyacak büyük ihtimalle :oke:

yani kısacası versiyon androidde sıkıntı olmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

ace 2 s2 den sonra en güçlü telefon doğru :oke: gpu ları aynı ram sıkıntısı yok aslında 4 4 lük telefon ace 2 s2 ye gücü yetmeyenler için çok ideal :)

Kerim.

Kerim.

Üye
android versiyonuna kafan takılmasın :oke: neden mi ?

internetteki çoğu uygulama 2.3 + diyor google play'da dahil yani şuanda wonder'ın versiyon düşüklüğü yüzünden açamadığı bir uygulama yok anca donanım yetmezse açamaz + istediğin zaman custom romlarla 4.1 jelly bean bile yükleyebiliyorsun buda android'in bir avantajı tabiki :) ama ben biraz daha para verebilirim dersen ace 2 var o çok çok daha iyi hem kendinden ICS'li ama jelly bean almıyacak büyük ihtimalle :oke:

yani kısacası versiyon androidde sıkıntı olmaz :oke:

- - - Eklendi - - -

ace 2 s2 den sonra en güçlü telefon doğru :oke: gpu ları aynı ram sıkıntısı yok aslında 4 4 lük telefon ace 2 s2 ye gücü yetmeyenler için çok ideal :)
s advance,s plus,galaxy nexus'a ne oldu?ayrıca ace 2 kendinden 2.3 ile geliyor yanlış hatırlamıyorsam:hmmm

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 bütçemi zorlar arkadaşlar, verebileceğim fiyat 750TL maksimum olabilir.

umut1739

Üye
bende senle aynı dert sahibiyim wonderi boşver güncelleme destek yok
alacaksan
maxipro5 850 tl tek eksisi hdmı yok
biraz ucuz dersen sony ericsonn neo v 630 tl paralel ithalat (buna bende tam güvenemedim karasızım )
nokia 2. el temiz n8 tek eksisi led flash yok 500 - 550 yazılım symbian olduğu için tango teamwewer gibi güzel pro ve son oyunlar yok oyun pro çıkmıyor
aldığın yada alıcağın teli özelden bildir bende ona göre karar vericem

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
bende senle aynı dert sahibiyim wonderi boşver güncelleme destek yok
alacaksan
maxipro5 850 tl tek eksisi hdmı yok
biraz ucuz dersen sony ericsonn neo v 630 tl paralel ithalat (buna bende tam güvenemedim karasızım )
nokia 2. el temiz n8 tek eksisi led flash yok 500 - 550 yazılım symbian olduğu için tango teamwewer gibi güzel pro ve son oyunlar yok oyun pro çıkmıyor
aldığın yada alıcağın teli özelden bildir bende ona göre karar vericem

N8'e bulaşma.
Ben ayarlarsam Neo V garanti alırım.
Bulamazsam en son çare Wonder yada bir süre daha beklerim bu arada piyasada düşer.

umut1739

Üye
turkcell maxipro5 hakkında ne dersin

Kerim.

Kerim.

Üye
turkcell maxipro5 hakkında ne dersin

Telefonu kullanmadım.turkcell'in uygulamaları telefonu mahvetmiştir belki.ama huawei honor iyi bi telefon.nova3te falan 0 kasma vardı.

- - - Eklendi - - -

Ayruca ace2 ilerre 750 :tl:falan olur

avcitalip

avcitalip

Üye
neo v almayın ! ! !

maxipro5 ondan çok çok daha iyi

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell markası altında olduğu için pek girmek istemiyorum. İlerde sorun yaratacaktır çünkü elbet.

- - - Eklendi - - -

neo v almayın ! ! !

maxipro5 ondan çok çok daha iyi
İşlemci 800MHz mi ?
Donanım özellikleri nedir ?

MrTech

MrTech

Üye
Turkcell markası altında olduğu için pek girmek istemiyorum. İlerde sorun yaratacaktır çünkü elbet.

- - - Eklendi - - -

İşlemci 800MHz mi ?
Turkcell MaxiPRO5 Cihaz Detayları

• GSM Band Desteği: 850,900,1800,1900,3G/UMTS2100,HSDPA2100,HSDPA900,HSDPA1900
  • Ağırlık: 140 gr
  • Boyut: 121x61.5x11.1mm
  • Bekleme (Standby) Süresi: 380 s
  • Terminal Tipi (Form Factor): TOUCHSCREEN
  • Renkli Ekran Desteği: 16M
  • Ekran Tipi: TFT Capacitive Touch Screen
  • Kamera Desteği: DAHILIKAMERA
  • Kamera Çözünürlüğü: 8.0MEGAPIXEL
  • Kızılötesi(IR): HAYIR
  • Bluetooth (BT): EVET
  • USB Bağlantı Desteği: EVET
  • Data Kablosu (RS232) Desteği: HAYIR
  • SIM Kart (16K): EVET
  • SIMPlus: EVET
  • SIMPlus64: EVET
  • EşCell: EVET
  • İkiCell: EVET
  • SIMPlus128 EVET
  • İkicell 128K HAYIR
  • Eşkart 128K EVET
  • Turkcell MMS: EVET
  • TurkcellMessenger: HAYIR
  • TurkcellBaskonus: HAYIR
  • E-Posta EVET

umut1739

Üye
işlemci 1.4
[video=dailymotion;xsku26]http://www.dailymotion.com/video/xsku26_turkcell-maxipro5-ynceleme_tech[/video]

Kerim.

Kerim.

Üye

- - - Eklendi - - -

İşlemci 800MHz mi ?

4 inç ekran,galiba adreno 205 gpu,android4.0,1.4ghz tk çkrdek işlemci,ram'ini bilmiyorum

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

İşlemci 800MHz mi ?

öyle deme hocam markası türksel değil hem onun huwaei honor gerçek modeli sadece Türkiye'de maxipro5 diye türksel tarafından satılıyor :oke:

daha sonra o telefonun nova 3 oynadığını bir videoda görmüştüm ama şuanda o videoyu çok aramama rağmen bulamadım videoyu bilen bilir hatta wonder ile karşılaştırma konusuydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt