Özellikle Bayanlar Yardımlarınızı bekliyoruuuuuummmm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
Kizla konusuyorum da canim sikilmasin diye forumdayim :pro:

s@hr@

s@hr@

Üye
Saat güzel yaşına göre kız arkadaşına olur bence :good:
kolye de alabilirsin ...

pelın_

Birıde şunları örnek alsa kaç doğum günü geçtı tık yok

• Beğen
Tepkiler: goldenheros
goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahceliye fada t-shirt ü mu alıcam :D s@hr@ kolyeler agır olur smdi . lcw den ne alınır ki ya :D
7 Eylüle kadar zamanımız var yoruma devam :D

nokia_belle

nokia_belle

Üye
1 kilo kuru yemiş:D

pelın_

Tabi tabi

nokia_belle

nokia_belle

Üye
1.kalite kuruyemiş alınıp güzel bir paket yaptırılıp kapıya dayanılır ama evde kimse olmasın denilir.
Sonrada,sonrasını siz çözün:ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
ben çözdüm galiba :hmmm

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
sapıtmayalım :D bana alsa ben sevinirim kuruyemise :D :D yas saka biyana daha bise bulamadım ya :ah

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sapıtmayalım :D bana alsa ben sevinirim kuruyemise :D :D yas saka biyana daha bise bulamadım ya :ah

Hediye yollamaktansa bi bilet alıp sen gitsen yanına fena mı olur.Hediyenin büyügünü almıs olursun.Küçük bi hediye de alırsın yeter de artar bile.

karayel90

karayel90

Üye
Bende bu tişörtü almayı düşünüyorum gittim bizzat kardeşine sordum hepsiburadada gezerken bu tişörtü çok beğenmiş . . . .

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
Hediye yollamaktansa bi bilet alıp sen gitsen yanına fena mı olur.Hediyenin büyügünü almıs olursun.Küçük bi hediye de alırsın yeter de artar bile.
Nasıl gidecem ki ikimizde bu yıl üniversite kayıdı filan yaptıracaz ters zamana denk geldi :s

- - - Eklendi - - -

Bende bu tişörtü almayı düşünüyorum gittim bizzat kardeşine sordum hepsiburadada gezerken bu tişörtü çok beğenmiş . . . .

fena degilde basit gibi geldi :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt