Özellikle Bayanlar Yardımlarınızı bekliyoruuuuuummmm :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
siz olsanız ne alırdınız ardım edinnnnn :)

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
benimde hosuma gtti aa bayanların yorumu cok önemli benim icin :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bir aşk adamı olarak söylemeliyimki :p kızlar pek byle hediyeleri beğenmez onlar manevi değeri yüksek birşey almalısın ya da yapmalısın uğraşmalısın benim için uğraşmış demeli ya da böyle çok beğendiği birşeyi almalısın uzun zamandır beraberseniz ve çok yakınsanız şöylede yapabilirsiniz ben yapmıştım işe yaramıştı ona söyle ben sana hediye almak için hediye almak istemiyorum de işine yarayan ya da istediğin birşey almak istiyorum de tak koluna alışverişe :)

• Beğen
Tepkiler: man20
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cizme almak sacma olur ya :D saat kaliteli :D swatch ;) daha fazla yorum bekliyorum :)

Saçma mı :oha: al da gör bak çok severler elbise ve ayakkabıyı özellikle hediye olarak

- - - Eklendi - - -

Ha bir de çanta

pelın_

öncelikle kaç yaşında eger biz yaşlarındaysa uygun bişey degil çocuk işi ve basıt

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
1 yıl yanımdaydı simdi farklı sehrdeyiz.s 18 yasnda off ne alacam ben simdiiiiiii :\

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ne zaman dogum günü daha vaktin var mı?
Bu gidisle karar veremiycen bi yakının yok mu benzer ölçülerde onunla git bi takı yada elbise bak öyle saatla olmaz o is.
Dünyanın en kolay islerinden biri bir kıza hediye almak.Çık git bi avm ye istemedigin kadar çok sey görürsün.
Çocuksuysa yasına göre bileklik küpe toka makyaj malzemesi falan bakabilirsin yada güzel bi pelus terlik.
İçine de güzel bi yazı yazarsın madem uzakta tamamdır.

man20

man20

Üye
Ne zaman dogum günü daha vaktin var mı?
Bu gidisle karar veremiycen bi yakının yok mu benzer ölçülerde onunla git bi takı yada elbise bak öyle saatla olmaz o is.
Dünyanın en kolay islerinden biri bir kıza hediye almak.Çık git bi avm ye istemedigin kadar çok sey görürsün.
Çocuksuysa yasına göre bileklik küpe toka makyaj malzemesi falan bakabilirsin yada güzel bi pelus terlik.
İçine de güzel bi yazı yazarsın madem uzakta tamamdır.
sen bu işi biliosun :)

lolaman

lolaman

Üye
Takımının yeni sezon formasını al :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çocuk için avm'de bayan reyonundan biseyler bakıcaktım arkadas aradı halı saha için yer ayarlamaya gittik kaldı bak :ehe
Biz küçükken sey vardı şu çikolatalardan :D kagıtlarında bilmem kaç dilde seni seviyorum yazıyodu onlardan al okuyup okuyup açıp yesin :D

Tekrarlıyorum yanına bi tanıdık kız al git gez dolas denet.Ben geçen sevgililer gününde bolero ve pelus terlik almıstım
Dogum günü için de çizme planlıyorum.Sen de bunları degerlendir.
Bolero iyi gider Ankara havası serttir
:ok2:

goldenheros

goldenheros

Üye
    Konu Sahibi
terlik flan olmazda bakacaz artık avm lere. 7 eylül dogum gunu :D ha bide hatay da kısları soguk gecmez öyle bolero fikride yattı :) söyle özel bise olsun istiyorum gecen dogum gunu kitap almıstım bayagı sevnmisti simdi kara kara dusnyorum ne alsam diye :S cidden yardımcı olun ne alim ben simdi :S takım forması yaz mıs arkadas erkek olsa alırım :D hala yorumlerinızı bekliyorum tesekkurler :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
terlik flan olmazda bakacaz artık avm lere. 7 eylül dogum gunu :D ha bide hatay da kısları soguk gecmez öyle bolero fikride yattı :) söyle özel bise olsun istiyorum gecen dogum gunu kitap almıstım bayagı sevnmisti simdi kara kara dusnyorum ne alsam diye :S cidden yardımcı olun ne alim ben simdi :S takım forması yaz mıs arkadas erkek olsa alırım :D hala yorumlerinızı bekliyorum tesekkurler :)

50tl lik avm alışveriş çeki:sahan:sen saat,çizme falan ucuz yollu bi set yap gönder.reklam olmaz inşallah ama lc waikikiden falan al.beğenmezse yada olmazsa değiştirir:oke:ayrıca o çikolatalar kullanılabilir

Türe

Türe

Üye
Feda tisortu al :ehe

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt