Kanuni_1520
Üye
bi arkdaşım bana çok pahalı bir saat almıştı kadın saati çıktı kız arkdaşıma verdim bu kadar basit![]()
İyimiş

bi arkdaşım bana çok pahalı bir saat almıştı kadın saati çıktı kız arkdaşıma verdim bu kadar basit![]()

kız olsam ve sevgilim böyle bir hediye alsa onun en yakın arkadaşına yazardım![]()

siz olsanız ne alırdınız ardım edinnnnn![]()

kızlar pek byle hediyeleri beğenmez onlar manevi değeri yüksek birşey almalısın ya da yapmalısın uğraşmalısın benim için uğraşmış demeli ya da böyle çok beğendiği birşeyi almalısın uzun zamandır beraberseniz ve çok yakınsanız şöylede yapabilirsiniz ben yapmıştım işe yaramıştı ona söyle ben sana hediye almak için hediye almak istemiyorum de işine yarayan ya da istediğin birşey almak istiyorum de tak koluna alışverişe 
Cizme almak sacma olur yasaat kaliteli
swatch
daha fazla yorum bekliyorum
![]()
al da gör bak çok severler elbise ve ayakkabıyı özellikle hediye olaraköncelikle kaç yaşında eger biz yaşlarındaysa uygun bişey degil çocuk işi ve basıt

1 yıl yanımdaydı simdi farklı sehrdeyiz.s 18 yasnda off ne alacam ben simdiiiiiii :\

tak koluna alışverişe gidin.sonra boğaza falan![]()
sen bu işi biliosunNe zaman dogum günü daha vaktin var mı?
Bu gidisle karar veremiycen bi yakının yok mu benzer ölçülerde onunla git bi takı yada elbise bak öyle saatla olmaz o is.
Dünyanın en kolay islerinden biri bir kıza hediye almak.Çık git bi avm ye istemedigin kadar çok sey görürsün.
Çocuksuysa yasına göre bileklik küpe toka makyaj malzemesi falan bakabilirsin yada güzel bi pelus terlik.
İçine de güzel bi yazı yazarsın madem uzakta tamamdır.

sen bu işi biliosun![]()

kagıtlarında bilmem kaç dilde seni seviyorum yazıyodu onlardan al okuyup okuyup açıp yesin 

ha bide hatay da kısları soguk gecmez öyle bolero fikride yattı
söyle özel bise olsun istiyorum gecen dogum gunu kitap almıstım bayagı sevnmisti simdi kara kara dusnyorum ne alsam diye :S cidden yardımcı olun ne alim ben simdi :S takım forması yaz mıs arkadas erkek olsa alırım
hala yorumlerinızı bekliyorum tesekkurler 
terlik flan olmazda bakacaz artık avm lere. 7 eylül dogum gunuha bide hatay da kısları soguk gecmez öyle bolero fikride yattı
söyle özel bise olsun istiyorum gecen dogum gunu kitap almıstım bayagı sevnmisti simdi kara kara dusnyorum ne alsam diye :S cidden yardımcı olun ne alim ben simdi :S takım forması yaz mıs arkadas erkek olsa alırım
hala yorumlerinızı bekliyorum tesekkurler
![]()
sen saat,çizme falan ucuz yollu bi set yap gönder.reklam olmaz inşallah ama lc waikikiden falan al.beğenmezse yada olmazsa değiştirir
ayrıca o çikolatalar kullanılabilir