#160'ıncı mesaj. PC'ye geçince hepsini detaylı ekleyeceğim.İlk sayfadaki fix dosyalarıda bu v4.2 versiyonuna eklendi mi ?
ama 360 derece çekebileceğiniz güzel özellikler var sırf bu özellikler için bile yükleme yapılabilir.cihaz samsungsa ve Factory firmware yani 4 parçalı yazılım varsa kurabilirsin veya başka bir recovery ile deneyebilirsinyani kısacası s5 kamera özellikleri için v4.2 yüklenebilir. gerek yok diyorsanız 4.1 yeterli..arkadaşlar elmdeki bir telefon ile ilgili bir soru soracağım.
custom rom yüklü idi bir sebepten ötürü twrp de iken wipe data ve format yaptım. sonrasında custom rom u tekrar yükledim ancak telefon sürekli twrp ekranında açılıyor. download moduna aldım tekrar denedim tüm wipe lar ile birlikte yine aynı sorun devam etti. sonrada 4.4.2 stock rom yükledim odin ile ve düzeldi. ancak şimdi custom rom yüklemek istediğimde aynı hata tekrarlanıyor. yani sürekli recovery modda açılıyor.. custom rom u tekrar yükleyebilmek için ne yapmam lazım ?
TWRP bir custom recoverydir bunun sayesinde rom kernel gibi seyleri flashlayabilir yada temizlik yapabilirsiniz . fixleri direk flashlarsaniz yuklenir ayrıca 4.2 için fix yok. Romu yuklersen knox sayacı 1 olacağı için bunu göze alman lazim cihaz garantidisi kalacak.Arkadaslar ben bu romu yüklemek istiyorum. En son arkadasin yorumda verdiği 4.2 versiyonu. Bu twpr denilen sey tam olarak nedir nasıl yükleyebilirim fix leri ? Birde orjinal rom a dönmek istediğim zaman garanti dışı kaldığı belli olur mu ?
Ah. Niye rootluyorsunuz? Ayrıca bu işleri bilmeden dalmamanız gerekirdiTwrp dosyasını indirdikten sonra napacağız tam olarak ?Arkadaşlar bu rom için telefonu rootlarken telefon birden acılmamaya başladı samsung yazısı gözüküyo sonra açılmıyo wipe yaptım yine olmadı napabilirim

Twrp yi pda bölümünden mi flashlayacağım ?Ah. Niye rootluyorsunuz? Ayrıca bu işleri bilmeden dalmamanız gerekirdi
Sorun yok twrpyi odin ile flashla ve romu sd karta atip yükle
evet .tar uzantili olanini.Twrp yi pda bölümünden mi flashlayacağım ?
Sarj durumu nasıl rom un ? Ben orjinal rom ile internet sosyal aglar falan 2.5 3 saat civarı ekran açık kalma süresi görüyorum
o stock kitkatta da yokS4 teki gibi galerideki resimleri videoları gizlemek özelliği yok ?![]()
:Yanlış biliyosun stock kitkatta var. Galeride herhangi bir öğeyi secince öğeyi sakla sekmesi geliyoro stock kitkatta da yok:

hmm. bilemeyecegim ozaman aromada s4 galeri app seçmen lazımdi yeni sürüm cikinca oyle secersjnYanlış biliyosun stock kitkatta var. Galeride herhangi bir öğeyi secince öğeyi sakla sekmesi geliyor![]()

Hiçbir sorun çıkmaz.Arkadaslar benimki ufnc1 sürümü, yüklesem sorun olur mu?
Kernel de 3.4.5 sürümü sorun alır mıyım?
Lütfen acil yardım edin dostlar.