Çok sağol maxideal.
Bir de romda sorunlar var mı, yani telefonum kapalıyken şarj edebilir miyim?
Ayriyeten siz rom olarak bunu önerir misiniz?
Hassan ROM'da Buglar var deniliyor ???Rom iyi fena değil kapalıyken şarj alıyor, romu beğenmezseniz Hassan Rom'u öneririm, pil performansı olarak biraz daha kötü stocka göre bu rom.
Özcandan daha stabil. Ameliyat olduğum için konuyu guncellemeyecegim gelismeleri XDA'dan takip edebilirsinizHassan ROM'da Buglar var deniliyor ???

Geçmiş olsun.Fix paketlerin içerdiği toplanmış full bir yazılım versiyonu eklemenizi bekliyorumÖzcandan daha stabil. Ameliyat olduğum için konuyu guncellemeyecegim gelismeleri XDA'dan takip edebilirsiniz![]()
Eyyyyyvallah...S5 Kamera Modlarıda eklimi ? Hala link olarak duruyor başlıktada o yüzden sordumKonu güncellendi. V4.2 link&modlar&değişiklik listesi ve video inceleme eklendi.
Ekli. Yanlız kamera modunu flaşlama direk yükle, modlar Apk şeklinde çünküEyyyyyvallah...S5 Kamera Modlarıda eklimi ? Hala link olarak duruyor başlıktada o yüzden sordum
3minit battery mod v2 eklendi.3minit battery mod'u flashlayınca açılışta devamlı system.ui hatası veriyorEkli. Yanlız kamera modunu flaşlama direk yükle, modlar Apk şeklinde çünkü3minit battery mod v2 eklendi.
Bu romda tek eksik el feneri olmaması
Hariçten playden yuklemek istiyor
Kilit ekranında el fenerini nasıl koyarız?
----------------------------------------
Roma ait ekran resimlerini küçülterek koymanızı tavsiye ederim
Zaten görünüyor, malum çözürlük cok yuksek
mesela 400 - 500 lü piksellere düşürebilir.
Resimler yüzünden yazılara ulaşmak kıyıya ulaşmaktan daha zor oluyor
S5 Kamerada Seçmeli odak çalışmıyor ve telefonu kapatıp açmak gerekiyor
Ozcanrom u kurdum gercekten cok guzel bi sey sormak istiyorum kurulum yaparken shealt i kurmayi unuttum simdi nasil kurabilirim bide anasayfa sayfa gecisleri biraz kasiyor nasil cozerim lutfen yardim

tesekkurler twrp den denilen hepsini yaptim hatta internal storageyi de formatladim tam kasmiyor ama boyle takiliyormus gibi yapiyorsayfa geçişlerinin kasmaması lazım, twrp den tüm bölümleri formatlayarak kurmadıysanız kasabilir s health apk araştırayım bi bulursam paylaşırım![]()
Evet hepsini yükledim.HayretS5 modlarını yükledinizmi ? bende bir sorun yok