Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hdc n9006 nette arstirirsan gorursun sorunsuz cihaz ama iste hafiza olayi olmuyo bu arafa android 4.2.2 var
Bilemiyorum dostum.Ana sayfadaki bütün çözümleri dene eğer onlar işe yaramazsa yapabileceğim bir şey yok malesef.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Yav zaten oyle yaptim sadece klasorun icindekini sildim ama bu telefon gitti hafiza kartindaki klasorunde icindekini sildi

birde şöyle dene hafıza kartını çıkart dosyayı sil kartı tak :)
beyin bedava :D

• Beğen
Tepkiler: Joker

mahziyelexen

Üye
ya şimdi ben ilk olarak telefonu rootladım sonra telefona gl to sd programı yükledimsonra ise dediniz işlemleri yaptın ama telefon dediğim gibi telefon hafızasındaki leri silince hafıza kartindakileri de siliyrior

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ya şimdi ben ilk olarak telefonu rootladım sonra telefona gl to sd programı yükledimsonra ise dediniz işlemleri yaptın ama telefon dediğim gibi telefon hafızasındaki leri silince hafıza kartindakileri de siliyrior

Ustte yazdigim gibi dene bakalim

ykpknl

ykpknl

Üye
Kardes dediklerini yaptm asphalt 8 i bole tasidim ama oyuna grnce yne data dosyasinindrmeye basliyo bastan b yardim tel s3 mini rootluB
Kardes dediklerini yaptm asphalt 8 i bole tasidim ama oyuna grnce yne data dosyasinindrmeye basliyo bastan b yardim tel s3 mini rootlu
Bde ayirma zaman asimina ugradi dye bi hata geliyo

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardes dediklerini yaptm asphalt 8 i bole tasidim ama oyuna grnce yne data dosyasinindrmeye basliyo bastan b yardim tel s3 mini rootluB

Bde ayirma zaman asimina ugradi dye bi hata geliyo
Konuda bütün sorunların çözümü var dostum.İlk önce ÖNEMLİ yazan kısmı yap.Ondan sonra da alt kısımda bağlantı zaman aşımına uğradı hatası için çözümü yazdım.Onları uygula.Büyük ihtimalle sorun kalmayacaktır.

2463912

Kapalı Hesap
Galaxy young da kapanmaya zorluyor bu program

oka1515

oka1515

Üye
Peki tablette de işe yarar mı?

ortak42

ortak42

Üye
kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?[/quo

oyunun apk sini kur sonra glto sd ye gir..bağla...sonra oradan oyuna girince datayı hafıza kartına indirecek denendi oluyor...

oka1515

oka1515

Üye
Açıkçası ben root olayından korkuyorum atamaya çalışırken bi aksaklık çıkarsa telf. Yada tablet kullanılmaz hale gelir mi.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıkçası ben root olayından korkuyorum atamaya çalışırken bi aksaklık çıkarsa telf. Yada tablet kullanılmaz hale gelir mi.
Dikkat meselesi herşeyi eksiksiz ve doğru yaparsan hiçbir sıkıntı yaşamazsın.Genelde rom atarken olur telefon açılmaması falan ama onlarda bir şekilde çözülüyor.Çok fazla korkmanıza gerek yok yani.

2463912

Kapalı Hesap
Kardeş mobil temaya geçtim tekrar eski temaya nasıl geçerim ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 2463912
zbeedy43

zbeedy43

Üye
4.3 güncellemesi geldi artık karta taşıma seçeneği orjinalde var...

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3 güncellemesi geldi artık karta taşıma seçeneği orjinalde var...
Evet biliyorum.Fakat ben memnun kalmadım.Çünkü datasını yine taşımıyor.Yine hafıza sıkıntısı çekiyorsun yani.Eğer 32 veya 64 gb'lık kartınız varsa bunu kullanmak kesinlikle daha mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt