Rica ederim.bunu kullanma vakti geldi Teşekkürler
arkadaşım yaptım ama sadece programa grip oyna dediğimde açılıyo taşıdığım uygulama ama menüden girmeye çalışınca indirme istiyo tekrardan bi yardım![]()
Tmm cozdum olayiidostum uygulama baglantiyi sagliyor demekki uygulamanin menusunde rahatsiz edici bi gorselmi var?
Dostum konuda ''Önemli'' yazan kısım var.Orada ki işlemi yap.Ondan sonra kendi programa girmeye gerek kalmadan direk ikona tıklayarak açabilirsin.arkadaşım yaptım ama sadece programa grip oyna dediğimde açılıyo taşıdığım uygulama ama menüden girmeye çalışınca indirme istiyo tekrardan bi yardım![]()
Tmm yptm cok tesekkurlerDostum konuda ''Önemli'' yazan kısım var.Orada ki işlemi yap.Ondan sonra kendi programa girmeye gerek kalmadan direk ikona tıklayarak açabilirsin.
Önemli değilTmm yptm cok tesekkurler

Evet geçerli tabikiMerhaba, telefonum samsung mega 6.3 android 4.2.2. Bu uygulamalar benim telefonum icin de gecerli mi?

İyi kullanımlar.Yeni surumde artik cm 11 de sikintisiz calisiyor
İyi kullanımlar.Harika bişey bu ellerinize sağlık
Evet mümkün.Obb yada data dosyasını hafıza kartında oluşan obb yada data klasörüne atın ve apk'yi yükleyin.Sonra uygulamaya girip bağlama işlemini yapın.Ben bir kaç denemem de başarılı oldum ama garanti veremem.Yapamazsanız normal yoldan deneyin.uygulamaları taşımadan direk hafıza kartına kurabilir miyiz
TeşekkürlerEvet mümkün.Obb yada data dosyasını hafıza kartında oluşan obb yada data klasörüne atın ve apk'yi yükleyin.Sonra uygulamaya girip bağlama işlemini yapın.Ben bir kaç denemem de başarılı oldum ama garanti veremem.Yapamazsanız normal yoldan deneyin.

Rica ederim.Keyifli kullanımlar.Teşekkürler![]()
Tabi,sorun nedir?bana bi yardım edermisin ben bi yapamadim