Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
bunu kullanma vakti geldi Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Joker ve yaren_dede

ykpknl

ykpknl

Üye
arkadaşım yaptım ama sadece programa grip oyna dediğimde açılıyo taşıdığım uygulama ama menüden girmeye çalışınca indirme istiyo tekrardan bi yardım :(

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşım yaptım ama sadece programa grip oyna dediğimde açılıyo taşıdığım uygulama ama menüden girmeye çalışınca indirme istiyo tekrardan bi yardım :(

dostum uygulama baglantiyi sagliyor demekki uygulamanin menusunde rahatsiz edici bi gorselmi var?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum konuda ''Önemli'' yazan kısım var.Orada ki işlemi yap.Ondan sonra kendi programa girmeye gerek kalmadan direk ikona tıklayarak açabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
ykpknl

ykpknl

Üye
Dostum konuda ''Önemli'' yazan kısım var.Orada ki işlemi yap.Ondan sonra kendi programa girmeye gerek kalmadan direk ikona tıklayarak açabilirsin.
Tmm yptm cok tesekkurler

sonkanb

Üye
Merhaba, telefonum samsung mega 6.3 android 4.2.2. Bu uygulamalar benim telefonum icin de gecerli mi?

yavuz14

yavuz14

Üye
Yeni surumde artik cm 11 de sikintisiz calisiyor

• Beğen
Tepkiler: Joker

wolf_34

Üye
Harika bişey bu ellerinize sağlık

• Beğen
frdgngr

frdgngr

Üye
uygulamaları taşımadan direk hafıza kartına kurabilir miyiz

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamaları taşımadan direk hafıza kartına kurabilir miyiz
Evet mümkün.Obb yada data dosyasını hafıza kartında oluşan obb yada data klasörüne atın ve apk'yi yükleyin.Sonra uygulamaya girip bağlama işlemini yapın.Ben bir kaç denemem de başarılı oldum ama garanti veremem.Yapamazsanız normal yoldan deneyin.

• Beğen
Tepkiler: frdgngr
frdgngr

frdgngr

Üye
Evet mümkün.Obb yada data dosyasını hafıza kartında oluşan obb yada data klasörüne atın ve apk'yi yükleyin.Sonra uygulamaya girip bağlama işlemini yapın.Ben bir kaç denemem de başarılı oldum ama garanti veremem.Yapamazsanız normal yoldan deneyin.
Teşekkürler :)

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bana bi yardım edermisin ben bi yapamadim

Üst Alt