Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

GD_sanene-abicim

Üye
bişey sorcam bu programı silince bir problem olur mu

szrozdmr

Üye
kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?
Bir yöntem var ama emin değilim.Öncelikle oyunun apksini kurun sonra datayı hafıza kartında oluşan data klasörüne atın.Uygulamaya girip oyunu bağlayın.Büyük ihtimalle çalışacaktır.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Paylasim icin tesekkurler dostum sonunda cihazi rootladim ve uygulama isini iyi yapiyor :)

yavuz14

yavuz14

Üye
şöyle bir şey program stock romda gayet iyi çalışıyor ama cm11 4.2.2 sürümünde çalışmıyor anlamadım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Dostum birde program turkce olmus anlatimida buna gore duzenleyebilirsen guzel olur @Joker

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
En yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim abi onu da eklerim :oke:

Root yaptiktan sonra uyari cikmasin diye birkac dosya silin diyor ben bunlari nasil silcem beceremedim bi turlu bilgin varmi :)

Neyse hallrttim :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Joker

mahziyelexen

Üye
Olmaz boyle sey yaa kac gundur ugrasiyom ama bu uygulama hem sd ye hemde tel hafizasina data aliyo cok kizdim :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olmaz boyle sey yaa kac gundur ugrasiyom ama bu uygulama hem sd ye hemde tel hafizasina data aliyo cok kizdim :D
Bunu nasıl becerdin anlamadım :D eğer hafıza kartında varsa uygulama da bağladıktan sonra telefonda ki datayı silebilirsin.

mahziyelexen

Üye
All işte dediini yaptim tel deki datayi silince diger hafiza kartindakide siliniyorSimdi oyun calismiyo :(

mahziyelexen

Üye
Hdc n9006 nette arstirirsan gorursun sorunsuz cihaz ama iste hafiza olayi olmuyo bu arafa android 4.2.2 var

yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Joker

mahziyelexen

Üye
Yav zaten oyle yaptim sadece klasorun icindekini sildim ama bu telefon gitti hafiza kartindaki klasorunde icindekini sildi

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt