Evet.Taşınan oyunun datası hafıza kartında olduğu için oyun datayı göremeyecektir ve haliyle açılmayacaktır.bişey sorcam bu programı silince bir problem olur mu
tamam teşekkür ederimEvet.Taşınan oyunun datası hafıza kartında olduğu için oyun datayı göremeyecektir ve haliyle açılmayacaktır.
Rica ederim.tamam teşekkür ederim
Bir yöntem var ama emin değilim.Öncelikle oyunun apksini kurun sonra datayı hafıza kartında oluşan data klasörüne atın.Uygulamaya girip oyunu bağlayın.Büyük ihtimalle çalışacaktır.kardeşim bende xperia j var ve ilk telefona indirmem imkansız. data yı direk sd karta atıp öyle ayarlama imkanı varmı acaba ?
Rica ederim abi iyi kullanımlarPaylasim icin tesekkurler dostum sonunda cihazi rootladim ve uygulama isini iyi yapiyor![]()

En yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim abi onu da eklerimDostum birde program turkce olmus anlatimida buna gore duzenleyebilirsen guzel olur @Joker

Bilemiyorum dostum.Stock romda sıkıntısız çalışıyor.şöyle bir şey program stock romda gayet iyi çalışıyor ama cm11 4.2.2 sürümünde çalışmıyor anlamadım.
En yakın zamanda konuyu güncelleyeceğim abi onu da eklerim![]()

Bunu nasıl becerdin anlamadımOlmaz boyle sey yaa kac gundur ugrasiyom ama bu uygulama hem sd ye hemde tel hafizasina data aliyo cok kizdim![]()
eğer hafıza kartında varsa uygulama da bağladıktan sonra telefonda ki datayı silebilirsin.İlk defa böyle birşey duydum.Telefonunun modeli nedir acaba ?All işte dediini yaptim tel deki datayi silince diger hafiza kartindakide siliniyorSimdi oyun calismiyo![]()
Hdc n9006 nette arstirirsan gorursun sorunsuz cihaz ama iste hafiza olayi olmuyo bu arafa android 4.2.2 var