Oyun Ve Uygulamaları Sd Karta Taşıma (çözüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

asgz

asgz

Üye
Uygulama yı yükledim tşk ederim,
bazı uygulamaları hafıza kartına taşıdım, ama diyelim ki hepsini geri almak istiyorum nasıl yapacağım ?

Son düzenleme:
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Uygulama yı yükledim tşk ederim,
bazı uygulamaları hafıza kartına taşıdım, ama diyelim ki hepsini geri almak istiyorum nasıl yapacağım ?
Rica ederim.Elle taşımayabilirsiniz.Telefon elime geçince daha sağlıklı bilgi verebilirim.

asgz

asgz

Üye
Asıl sorun hafıza kartına taşıdığım uygulamaların bu program olmadan çalışmaması, telefonu kapatıp açtığımda uygulamalar çalışmıyor illa ki bu programa girmek gerekiyor yani programi kaldirirsam uygulamalar çalışmayacak bu uygulama ile yaptıklarımı geri döndürmek istiyorum bunu nasıl yaparim

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Asıl sorun hafıza kartına taşıdığım uygulamaların bu program olmadan çalışmaması, telefonu kapatıp açtığımda uygulamalar çalışmıyor illa ki bu programa girmek gerekiyor yani programi kaldirirsam uygulamalar çalışmayacak bu uygulama ile yaptıklarımı geri döndürmek istiyorum bunu nasıl yaparim
Bu bir sorun değil.Konuda ''Önemli'' başlıklı kısmı okursanız sorununuz çözülecektir.

asgz

asgz

Üye
Bu bir sorun değil.Konuda ''Önemli'' başlıklı kısmı okursanız sorununuz çözülecektir.

Yazdığınızı zaten yaptım ancak sorun taşınan uygulamaların bu program olmayınca çalışmaması, programı kaldırsam taşıdığım uygulamalar çalışir mi daha önce bunu denediniz mi ?

LG P880 Cihazimdan tapatalk ile gonderildi

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazdığınızı zaten yaptım ancak sorun taşınan uygulamaların bu program olmayınca çalışmaması, programı kaldırsam taşıdığım uygulamalar çalışir mi daha önce bunu denediniz mi ?

LG P880 Cihazimdan tapatalk ile gonderildi
Taşıdığınız uygulamaları eski yerine taşımazsanız oyun data dosyasını görmediği için çalışmayacaktır.Taşıdğınız dosyaları bir yere not alın geri dönmek istediğinizde oraya bakarak dosyaları eski yerine atın.

ortak42

ortak42

Üye
Kardeşler sorun zaten oyunu ilk yuklemede.oyunu yukluyoruz telefon ace 2 hafiza si 1.20 gb ve 1.50 gb lik oyunu ilk yukleyiste hafiza sorunu veriyor.ilk yuklemede data dosyasini direkt olarak hafıza kartına atamıyor muyuz ?

• Beğen
Tepkiler: AHKE
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşler sorun zaten oyunu ilk yuklemede.oyunu yukluyoruz telefon ace 2 hafiza si 1.20 gb ve 1.50 gb lik oyunu ilk yukleyiste hafiza sorunu veriyor.ilk yuklemede data dosyasini direkt olarak hafıza kartına atamıyor muyuz ?
Hafıza kartına atın ve uygulamayı açın orada oyun çıkarsa bağlama tuşuna basın.Belki olabilir bu şekilde.

• Beğen
Tepkiler: ortak42
ortak42

ortak42

Üye
Hafıza kartına atın ve uygulamayı açın orada oyun çıkarsa bağlama tuşuna basın.Belki olabilir bu şekilde.

evet oluyor datayı hafıza kartına indiriyor teşekkürler :)

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
bağlantı zaman aşımına uğradı dediği zaman telefonu yeniden başlatın sorun düzeliyor :megafon::oley

• Beğen
Tepkiler: Joker
soyupakhasan

soyupakhasan

Üye
eline saglik

Üst Alt