Oyun Program Nasıl Yüklenir Resimli Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

mancenn

Üye
meraba ben telefonu turkcell den yenı aldım 32 gb s modelı telefonum ıcınde source kısmı yok installer secenegınde dedıler installer de yok

d3rdo_

d3rdo_

Üye
:oke: tşkler hocam süper bir paylaşım

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ricaederim kardeşş :D

SiMoNeee

SiMoNeee

Üye
tşk

suffe

Üye
dwın kardeş resimli anlatim da cydia açin diyorsun eğer yoksa neyapalım cydia

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazı jb yapıp cydia yukleyecen

m.can_10

m.can_10

Üye
jb yapmak ne oluyor

sexy_devil06

sexy_devil06

Üye
Arkadaşlar çin malı IPHONE .jar uzantılı dosyaları destekliyor fakat ekran dokunmatik olduğundan her programı kullanamıyorsunuz Dikkat etmeniz açısından benden bir öneri.

artistmami20

Üye
dostum bende Downloads klasörü yok?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mami sorununu cözduk galiba :D

curso

Üye
cydia ne ya nası açcaz ?

hakan9466

Üye
tüm ıphone kullanıcısı arkadaşlara slm. bende yeni bir ıphone kullanıcısı olarak kendi nacizane düşüncemi açıklamak istiyorum.öncelikle bu resimli anlatım ile uygulama ve oyun yükleme açıklaması için çok teşekkür ediyorum hernekadar anlayamasamda, ama eminim bazı cevaplardanda anlaşılıyor benim gibi cihazını yeni almış arkadaşlar konuya ve konulara çok yabancıyız.madem burası ıphone bölümü ozaman bu konulara yabancı olan arkadaşları aydınlatmak maksadıyla bikaç soruma cevap verebilirseniz hem kendim hem acemi arkadaşlara büyük yardımı olur.jealbrek nedir neden yapmalıyım,ciydya nedir çünki yeni cihazlarda böle bir bölüm yok.cihazı aldığımız yer itunes üzerinden bütün herşeyi yapabileceğimizi söyledi ama ben hala oyun yüklemeyi başaramadım.bu konularda bilgilendirirseniz çok sevinirim .herkese iyi geceler....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
j.b telefonunun inetrnetten indirdigin oyun programları yuklemen yarıyacak bir yol örnegin itunesden satın aldıgın bir oyunu sadece bir telefona atabilirsin cihazını j.b yapınca başkasının indirdiklerinide yuklersin buda su oluyor sanal alemde yani nette herkes oyunlarını paylaşıyor itunesde satılan oyunları bedava indirip cihazına yuklemeni sağlıyor cydia da bu işlemi yapmanı saglayan uygulmama ayrıca tema modifiye işlemi de yapabilrsin cydia ile orjinal iphone da tema yoktur ama cydia yukleyince yuzbinlerce teman olmuş oluyor ve binlerce özelik katıryorsun cihaza

tumox

Üye
beyler bende downloads klasörü yok onu ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun installous ta yüklü :S

--------------- Ekleme ---------------

daymoon

daymoon

Üye
merhaba bende 4. adımdaki downloads klasoru gozukmuyor yardım edebilirmisin

selam yardım bekliyorum winscp yi acıyorum ama downloads klasoru yok telefona installous u da kurdum calısıyor ama winscp de gozukmuyor ne yapmam gerekir yardım aderseniz memnun olurum

cevap gelmedi ama cozdum downlaads kolasoru gozukmeyince bu yolu deneyin bende calıstı ve oyun yukledim
root - user - documents - Installous - downloads klasorunun içine oyun vb. dosyayı kopyalayın sonra telefona kurulu olan installous u acın downloads kısmında kopyalanan program olacak ve yukleyin

hakan9466

Üye
engin bu net ve sade anlatımın için teşekkürler. yalnız cihaza attığım uygulama ve oyunlardan kullanmadığımı silmek istiyorum tüm bunları itunesten yapmıştım itunes üzerinden silip cihazı eşleştirdiğim halde telefon üzerinde hala ıpa gözüküyor yani silinmiyor.bu konuda bana yardımcı olurmusun.

tarsarım

Üye
Slm benim iphone 3gs var app Store hariç nasıl program vb yüklerim yardımcı olursanız sevinirim.

hakan7.0.1.

Üye
Arkadaslar merhaba
Benim bir sorum olacak Iphone 3.1.3 jb yaptim installous tan tomtom yada baska gps leri yuklemeye calisiyorum ancak olmuyor Ornek olarak tt eu indirecegim installous tan tt eu i seciyorum download diyorum acilan ekranda linkler var 2shared yada mediafire yada zshare gibi bunlardan hangisini secersem seceyim daha sonra acilan ekranlarda ilerleyemiyorum hata msj'i veriyor yardim ederseniz sevinirim.

relox

Üye
Sa
1.uygulamayı yaptığımda telefonun garntisine bişi oluyor mu?

Üst Alt