pasha14
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben ilk kez duydum bunu ama çalışıyor mu gerçekten yoksa senin aklına gelen ama denemediğin bir şey mi? Yine güzel bilgiymiş, söylediğin için saol
Krdeş çok sağol iyi dua aldın valla. Ama ilk denediğimde olmadı. Sonra bi daha hard format attım önce bubble lock yükleyip deneyince oldu. Millet orda flash falan atıo bu cok rahat oldu.
Sen büyük ihtimalle telefonu yedekledin geri döndürdün. Rehberini yedeklemek yerine sim kart hafızasına kopyala sonra sim karttakileri telefon hafızasına kopyalarsın.hard format atıp güncellemeyi yaptım düzgün çalıştı fakat rehberimi geri yüklediğimde yeniden eski haline döndü...
güzel bir buluş yapmışsın çoğu kişi bu konudan müzdaripti
evet maps da gitmişti onu da ordan yükledim güzel oldu çok sağol tekrar
bu senin için geçerli bi yöntem adam qt bileşenlerini bozdu ise hard format sonucunda uygulamaların hepsi silinmiyor en iyi çözümü bi arkadaş paylaşmıştı sırası ile kurulum yapıyorduk dediğim gibi bu senin için geçerli
uygulayıp iyi sonuç alanlar var ne gereksiz konusuovi bir çok yöntemle bozulabilir böyle gereksiz konulara gerek yok sorun ne ise farklı yöntemlerle çözülebilir adam qt bileşenini sildiyse hard formattan sonra gelecek hali yok demekki sen silmemişsin yazılım güncelleme kısmından sadece clienti yükleyince düzelmiş ama bu bir yöntem değildir
Hepimiz biliyoruz ki ; hard format attıktan sonra ovi store problemi yaşıyoruz bunun ile ilgili forumda bir yöntem var fakat ben kendim az önce bir yöntem buldum bunuda sizlerle paylaşmak istedim.
-Hard format attıktan sonra Menü > Uygulamalar > Araçlar > Yazılım güncelleme'ye geliyoruz burada ovi store güncelleştirmesi göreceksiniz onu yükledikten sonra ovi'ye giriyoruz , yeni sürüme yükseltilmesini isteyecek onuda yapıyoruz ve ovi ilk günkü gibi açılıyor...
Ayrıca ovi maps'ıda güncelleştirmelerden indirip sorunsuz şekilde kullanabiliyoruz.
Yardımcı olduysam ne mutlu bana...
ovi bir çok yöntemle bozulabilir böyle gereksiz konulara gerek yok sorun ne ise farklı yöntemlerle çözülebilir adam qt bileşenini sildiyse hard formattan sonra gelecek hali yok demekki sen silmemişsin yazılım güncelleme kısmından sadece clienti yükleyince düzelmiş ama bu bir yöntem değildir
Bende bilmeyenler için paylaşmak istedim.ben bunu biliyordum zaten geçen hafta bende yaptım
Nokia'ya atip tutmalar bosuna miymis yani bunca zamandir?
----------Eklendi @ 15:08:51 ---------- Yazıldı @ 15:07:04 ----------
Adama ilk sayfalarda dua edenler var sen gereksiz konu diyorsun, terazin nasil olcuyor senin birader?
bir çok nedenden dolayı ovi bozulabilir qt bileşeni olmadan ovi çalışmaz qt bileşenini güncelleyin adamın dediğini yapın bakalım olumlu sonuç alabiliyormusunuz tabikide hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?