yok usta oradanda oviye akariyor.donuyor donuyor yine bisey yok.hard formati belle yukledikten sonra attim.ama baktm ovi falan gitti.bende tekrar pc suitten belleyi yukledim.
tekrar bi yükleyeyim olmazsa, zaten program yükleme sıkıntısıda yaşıyorum şuan. mesela battery monitor yüklemek istedim yükleyemedim, ne ovimağazadan, ne de arkadaşın açtığı konudan. bu neden kaynaklanıyor olabilir. bi de telefona tekrar belle yüklemeden önce hard yada soft format falan atayım mı?zaten bu belleyi ikinci yükleyişim.tekrar bi yükleyeyim olmazsa, zaten program yükleme sıkıntısıda yaşıyorum şuan. mesela battery monitor yüklemek istedim yükleyemedim, ne ovimağazadan, ne de arkadaşın açtığı konudan. bu neden kaynaklanıyor olabilir. bi de telefona tekrar belle yüklemeden önce hard yada soft format falan atayım mı?
format derken. hangisini. hard mı soft mu?
*#7370# ile mi atayım formatı.

Eğer yazılımı yeniden yükleyeceksen vede yedeklerinde önemli bir uyguluma yoksa hard format at ve tekrar yüzılım yükle. *#7370# soft formattır hiç bir uygulama kaldırmaz sadece telefonu sıfırlama yapıp ilk fabrika ayarlarını yükler. Temiz bir yazılım için hardformat öneriyorum.attım format. bu yedeklemeleri geri yükledi. ben istemiyorum yedeklemeleri. tekrar *#7370# ile format atsam bişey olur mu şuan?
Pek fazla değil sadece hırsızlık için lisanslı oda pek işimize yaramıyor, çalınmalara karşı zaten forumda bir sürü pro var.son olarak merak etttiğim birşeyi de sorayım, f-secure bir işe yarıyormu.
Hayır ama açık kalması icap ettiği için arka planda çalışmaya devam eder.telefonu kasar mı?
Hayır hiç bir sıkıntı olmaz hatta öneririm bile.onu kaldırmamda bir sıkıntı olurmu.
Hayır bunları yüklü uygulamalar dan kaldırdığın sürece hiç bir sakıncası yok kardeşim.geçen format attığımda kaldırmıştım. ondan sorunlar oluşmuş olabilir mi? f-secure shazam gibi işime yaramayanları kaldırmamda bi sakınca var mı?