ovi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
ovi sorunu
arkadaslar belleye gectim.ovi suite aciliyor.fakat acildiktan sonra donuyor donuyor bir sonuc yok.sorun nedir.yardimci olrsniz sevinirim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
web tarayicidan gir magazadan uygulama yukleye tikla seni eskı sürüme yönlendireçek belleyı yuklemeden once hard format mı attın

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
yok usta oradanda oviye akariyor.donuyor donuyor yine bisey yok.hard formati belle yukledikten sonra attim.ama baktm ovi falan gitti.bende tekrar pc suitten belleyi yukledim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
yok yok yuklendi suan var.aciliyo.ekran ortasinda bi yucarlak var habire donuyo.

----------Eklendi @ 21:35:47 ---------- Yazıldı @ 21:32:49 ----------

bu sayfa acilirken bir sorun meydana geldi diyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete baglanabiliyomusun

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
tabiki.wireless ve normal sebeke uzerindende denedim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman yüklemelerden magazayı kaldırip belleyi tekrar yuklemeyi dene

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
zaten bu belleyi ikinci yükleyişim. :( tekrar bi yükleyeyim olmazsa, zaten program yükleme sıkıntısıda yaşıyorum şuan. mesela battery monitor yüklemek istedim yükleyemedim, ne ovimağazadan, ne de arkadaşın açtığı konudan. bu neden kaynaklanıyor olabilir. bi de telefona tekrar belle yüklemeden önce hard yada soft format falan atayım mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zaten bu belleyi ikinci yükleyişim. :( tekrar bi yükleyeyim olmazsa, zaten program yükleme sıkıntısıda yaşıyorum şuan. mesela battery monitor yüklemek istedim yükleyemedim, ne ovimağazadan, ne de arkadaşın açtığı konudan. bu neden kaynaklanıyor olabilir. bi de telefona tekrar belle yüklemeden önce hard yada soft format falan atayım mı?

hata veriyor bazen bendede birkaç kez deneyınce yukleyebilıyorum

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
tmam anladım, genel olarak bir sorun var o zman. :) ben denemeye devam edeyim biraz dha. :) sağol yardımların için, Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
amın hepimizden

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık 20 denememden sonra sonuç alamadım ve yorulup vazgeçtim. :) yıldırdı beni bu telefon. yüklemiyorum program mrogram. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazanın Qt bileşeni eksık ondan açmıyor magazayı

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
benim kafa basmıyor pek. QT falan anlamıyorum. :) bulabileceğimiz, yükleyebileceğimiz birşeymi. :) araştırdım birşeyler buldum, ama hiç anlamadığım olaylar. :) sizlerden direk hazır link, cevap da istemeye çekiniyorum doğrusu. ondan uğraşmaktan vazgeçtim. :)

NUD

NUD

Üye
telefonuna format at sonra bilgisayar a tak Nokia suite ten yazılım güncelleme bölümünden yeniden yükle ye tıkla işlemler ve destek yazılımları tamamen bitmeden telefonun bilgisayar bağlantısını koparma...

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
format derken. hangisini. hard mı soft mu?
*#7370# ile mi atayım formatı.

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
atayım bir kere daha o zaman, hadi vira bismillah. :)

----------Eklendi @ 15:57:45 ---------- Yazıldı @ 15:20:00 ----------

attım format. bu yedeklemeleri geri yükledi. ben istemiyorum yedeklemeleri. tekrar *#7370# ile format atsam bişey olur mu şuan?

----------Eklendi @ 16:04:25 ---------- Yazıldı @ 15:57:45 ----------

son olarak merak etttiğim birşeyi de sorayım, f-secure bir işe yarıyormu. telefonu kasar mı? onu kaldırmamda bir sıkıntı olurmu. geçen format attığımda kaldırmıştım. ondan sorunlar oluşmuş olabilir mi? f-secure shazam gibi işime yaramayanları kaldırmamda bi sakınca var mı?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
attım format. bu yedeklemeleri geri yükledi. ben istemiyorum yedeklemeleri. tekrar *#7370# ile format atsam bişey olur mu şuan?
Eğer yazılımı yeniden yükleyeceksen vede yedeklerinde önemli bir uyguluma yoksa hard format at ve tekrar yüzılım yükle. *#7370# soft formattır hiç bir uygulama kaldırmaz sadece telefonu sıfırlama yapıp ilk fabrika ayarlarını yükler. Temiz bir yazılım için hardformat öneriyorum.

son olarak merak etttiğim birşeyi de sorayım, f-secure bir işe yarıyormu.
Pek fazla değil sadece hırsızlık için lisanslı oda pek işimize yaramıyor, çalınmalara karşı zaten forumda bir sürü pro var.

telefonu kasar mı?
Hayır ama açık kalması icap ettiği için arka planda çalışmaya devam eder.

onu kaldırmamda bir sıkıntı olurmu.
Hayır hiç bir sıkıntı olmaz hatta öneririm bile.

geçen format attığımda kaldırmıştım. ondan sorunlar oluşmuş olabilir mi? f-secure shazam gibi işime yaramayanları kaldırmamda bi sakınca var mı?
Hayır bunları yüklü uygulamalar dan kaldırdığın sürece hiç bir sakıncası yok kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt