ovi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SilentOne

SilentOne

Üye
bnce kardeşim hafıza kartına ve temiz bir format at sonra phonx ile tekrar güncelle ozamn kesin düzelir ve tefonun kesin tam performansını alırsın

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
usta diğer arkadaş *#7370# yapıp belleyi tekrar yükle dedi. bende öyle yaptım. ama hard formatı dün atmıştım. şimdi hard format atmadım yani. şimdi *7370# yaptım, sonra format attım.

şimdi hangisini yapmam doğru olur. :)
1) baştan hard format atayım ve belleyi tekrar yükleyeyim,
2) hiçbiçey yapmayıp şimdi tekrar yüklediğim bellenin üstünde *7370# yapıp devam edeyim. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
usta diğer arkadaş *#7370# yapıp belleyi tekrar yükle dedi. bende öyle yaptım. ama hard formatı dün atmıştım. şimdi hard format atmadım yani. şimdi *7370# yaptım, sonra format attım.

şimdi hangisini yapmam doğru olur. :)
1) baştan hard format atayım ve belleyi tekrar yükleyeyim,
2) hiçbiçey yapmayıp şimdi tekrar yüklediğim bellenin üstünde *7370# yapıp devam edeyim. :)
Şimdi kısaca sadace bir şey söylemek istiyorum *#7370# hiç bir anlamı yok sadece sıfırlama yapıyor yani ayarları orjinal fabrika ayarlarına çeviriyor. Temiz bir belle yükleyim diyorsan hafıza kartını biçimlendir, hardformat at ve suite ile yazılımı tekrar yükle.

mustafapekdemir

Üye
    Konu Sahibi
dün yapmıştım işte o hardformatı. bir daha yapmaya gerek var mı diye o yüzden sordum. ama neyse ben şimdi hafıza kartını biçimlendireyim, bi hardformat daha atıp belleyi kurayım tekrar. garanti olsun. :) alıştım zaten. :) herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. hürmetler..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dün yapmıştım işte o hardformatı. bir daha yapmaya gerek var mı diye o yüzden sordum. ama neyse ben şimdi hafıza kartını biçimlendireyim, bi hardformat daha atıp belleyi kurayım tekrar. garanti olsun. :) alıştım zaten. :) herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilgilendiğiniz için. hürmetler..
En güzelini yapmış olursun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt