Ovi Maps sokak isimleri sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

bdilek

Üye
    Konu Sahibi
Ovi Maps sokak isimleri sorunu
Arkadaşlar Nokia 5800 Express Music Cep telim var.
Bugün nokia ovi suite PC den USB ile bağlayıp güncelleme yaptım.

Daha önce haritalarda sokak isimleri gözüküyordu ama şimdi gözükmüyor. Ayrıca sokak numaraları ile arama yapmıyor örnek "2416" ama isim yazdığımda çevrimdışı arama yapıyor. Örnek "Itır sokak"

Çok sinir bozucu bir durum daha önce kusursuz çalışıyordu elimde yedek de yok ne yapmam gerekiyor.

Şimdiden teşekkürler

beatboxqwe

Üye
Ben de şu navigasyonu verimli bir şekilde ücretsiz olarak kullanamadım.

Akıncı

Akıncı

Üye
tekrar dosyaları at

bdilek

Üye
    Konu Sahibi
haritayı silip tekrar yükledim olmadı. Mükemmel çalışıyordu yaaaa. Çok sinir bozucu bir durum.

bdilek

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm şu anda kusursuz bir şekilde çalışıyor. Yazılımı da güncelledim :)

Belki bu sorunu yaşayanlar için yaşadığım sıkıntı ile ilgili çözümü paylaşayım.

Güncelleme yapıldıktan sonra yukarıda da tarif ettiğim gibi hiç bir şekilde haritada sokak isimleri gözükmüyor ve arama yapılamıyordu.
PC den nokia suite programı ile bağlantı kurdum haritalarda cihazımda yüklü olan harita boyutu 123 MB gözüküyordu. Ama ben ilk sorunu yaşarken güncelleme yaptığımda 169 MB lık bir dosya yüklemeye çalıştığını farkettim.

Haritalar yazılımını 3.06 versiyonuna yükseltmeyi denedim ama bir türlü güncellemedi. Sonra cihaz da uygulama yöneticisine girim Nokia Maps/Haritalar ve Ovi Maps/Haritalar uygulamalarını kaldırdım. Ama buna rağmen uygulamalarda haritalar iconu gözüküyor idi. Tekrar cihazı PS suite bağladım. 3.06 ya güncellemeyi seçtim. Baya uzun süren bir güncelleme işleminden sonra bu sefer sorun çıkartmadı ve güncellemeyi bitirdi. Dikkat ettim 123 MB olan harita 169 MB olmuştu. Cihazı çıkarıp baktığımda sorun çözülmüştü ve her şey kusursuz çalışıyor şu anda.

Üst Alt