evet bu sorun nokia tarafından doğrulandı. Bu durumun oluştuğu kullanıcılar genel anlamda hard format kullananlar ve betalabs daki programları kullanan kullanıcılar. Büyük bir ihtimalle beta programların buna yol açtığı düşünülüyor. Beta bazı programlar sistemde çalışan dosyalarla çakışıyor. Betalabs taki programların tüm sorunları giderilince buradan mezun oluyorlar.
Nokia yetkilisinin (technical expert) bu konuda verdiği çözüm ise telefondaki ovi store installer ve ovi store u yüklü uygulamalardan kaldırıp telefonun pcye bağlayarak ovi suite üzerinden yazılımı yeniden yüklemek. Nokia her ne kadar böyle bir çözüm sunmuş olsa bile bunu deneyen kullanıcılar sorunun halen çözülmediğinden şikayetçi.
Bende de bu sorun var bende bunun üzerine internette bu sorunlarla karşılaşanların kendi çözümlerini inceledim. Şöyle bir şeye rastladım. Adamın biri yine bu ovileri kaldırmış. Sonfa qt yi yeniden yükleyip oviyi yeniden yüklemiş ve çalıştırmış. Ben de bunu sabah deneyeceğim. İnşallah sorunumuz kısa zamanda çözülür.