Ovi Mağaza Güncelleme Geldi [14.07.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih982

fatih982

Üye
marjinal 45 toprağım

karasahinemre

Üye
sonunda geldiii :D

karasahinemre

Üye
geldi ama yükleniyor diyo ve açılmıyo mağaza bi bilgisi olan?

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
Bende öyle bir sorun olmadı.Telefonu kapat tekrar aç belki düzelir.

karasahinemre

Üye
yok düzelmedi ya mağazaya hoşgeldiniz diyo yükleniyoru geçemiyo kaldırdım tekrar yükledim ama sonuç aynı

Uruloki

Uruloki

Üye
qt den dolayı sorun olabilir anna yı beklicen

nonamex

Üye
14.2 yi tekrar flash atın sorun kalmıyor o zaman..

----------Eklendi @ 16:32:51 ---------- Yazıldı @ 16:32:17 ----------

5800'da hard format hiç sorun çıkarmıyordu, nedense S^3'lerde sorun çıkartıyor... :hmmm

palaa

Üye
allah belasını versın guncelleme geldı yukledım mağzaya gıremıyorum yuklenıyor deyıp kalıyo

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bende öyle bir sorun olmadı.Fakat qt 4.7.3 yüklü olması gerekiyor belki de.

Eric_draven

Üye
daha hızlı ve artık tüm yüklemeleri hard disk e yapabiliyor.. telinizde kurulu tüm programların güncellemeleri yanında gözüküyor... sanırım nokia artık güncellemelerde daha az işlemci ve ram ile daha hızlı olmaya odaklanmış...

S@H!N

Üye
arkadaşlar bende bugün yükledim yeni ovi mağaza güncellemesini yüklenme aşamasında yükleme hatası verdi :s ama yükleme çizgisi devam etti sonra bitti wifi üzerinden girmeyi denedim mağaza açılıyor yükleniyor diyor hep öyle kalıyor bi süre sonrada wifi bağlantısı kopuyor bide haritalarda böyle oluyor normalde wifi de sorun yok ama bunlara girince böyle neden böyle oluyor sizce çözümü ne bunun ?

akinorta

Üye
evet bu sorun nokia tarafından doğrulandı. Bu durumun oluştuğu kullanıcılar genel anlamda hard format kullananlar ve betalabs daki programları kullanan kullanıcılar. Büyük bir ihtimalle beta programların buna yol açtığı düşünülüyor. Beta bazı programlar sistemde çalışan dosyalarla çakışıyor. Betalabs taki programların tüm sorunları giderilince buradan mezun oluyorlar.
Nokia yetkilisinin (technical expert) bu konuda verdiği çözüm ise telefondaki ovi store installer ve ovi store u yüklü uygulamalardan kaldırıp telefonun pcye bağlayarak ovi suite üzerinden yazılımı yeniden yüklemek. Nokia her ne kadar böyle bir çözüm sunmuş olsa bile bunu deneyen kullanıcılar sorunun halen çözülmediğinden şikayetçi.
Bende de bu sorun var bende bunun üzerine internette bu sorunlarla karşılaşanların kendi çözümlerini inceledim. Şöyle bir şeye rastladım. Adamın biri yine bu ovileri kaldırmış. Sonfa qt yi yeniden yükleyip oviyi yeniden yüklemiş ve çalıştırmış. Ben de bunu sabah deneyeceğim. İnşallah sorunumuz kısa zamanda çözülür.

mashan

mashan

Üye
qt 4,73 te yüklenmiyor arkadaşlar bana ilk aldıgında yedekleme yapan varsa yedegini yollayabilir mi? .nbu dosyasını rezil oldım bu ovi sorunlarıyala [email protected] teşk...

memocan_000

memocan_000

Üye
bende gösterio ama 1.12 gösterio normali 2.12.033 göstermesi lazım ama nasıl yükleyecez 2.12.033 ü bilgi verirseniz sevinirim arkadaslar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...