Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ovi Mağaza Güncelleme Geldi [14.07.2011]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafakamikaze
Üye
benim telefon gri hani nerde ovi mağaza
ssuu18
Üye
şimdi yüklüyorum tşk
[alikan]
Üye
Ben bu Lanet Ovi yi PR 1.2 güncellemesinden sonra kullanamaz oldum forumda ki çözümlerde de format zorunluluğu var diye yapmadım bunu yüklesem çalışır mı acaba.?*
erollcelik
Üye
Konu Sahibi
ürün kodu 059D956 ayrıca bende anna yüklü değil. güncelleme geldi diye niye dalga geçiyim.
Recep Özmen
Üye
Bende de yüklü değil sızıntı anna bana da gelmiş güncelleme.
MirzaDadas
Üye
bend yükledim teşekkürler ..
Uruloki
Üye
bende bugün güncelledim gençler
_ardaa
Üye
bana yine en son gelecek gibi bu sabah denedim güncelleme gözükmedi.
Uruloki
Üye
arda sil ovi store u yeniden yükle bulur o
_ardaa
Üye
bekleriz hasan sorun değil geç olsun da güç olmasın.
Uruloki
Üye
valla .035 i ilk ben güncelledim hemen peşine gelen .042 yi güncelleyememiştim sildim .042 yi indirdi şimdide 12.203 ü indirdim
_ardaa
Üye
048i ilk sen güncellemiştin bizler 1 ay sonra falan güncelleyebilmiştik ama sanırım öyle aceleye getirilecek bir güncelleme değil sonra yüklesekte olur.
Cruzer_Contour
Üye
oyle abartili bir degisiklik yok sadece azcik daha hizlanmis o kadar...
arkadasim sendede anna yuklu herhalde bende yukledim bendede cin annasi yuklu.sanki daha hizli asagi yukari gidiyor.birde programlarin guncellemeleri her birinin yaninda gozukuyor
meg1ddo
Üye
bende anna yüklü değil ama güncelleme geldi bana demek anna ya özel değil genel bir güncelleme, kaydırmalar daha iyi olmuş, başka birşey farketmedim henüz...
projectmaximo
Üye
ben de dün güncellemiştim mağazaya girince kendisi gösteriyor zaten
uribaju
Üye
bana daha gelmedi
erollcelik
Üye
Konu Sahibi
Ovi mağaza daha stabil ve hızlı olmuş.
pRime.
Üye