ovi mağaza çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ovi mağaza çözümü
arkadaşlar bende sosyal uygulamasını dışardan güncelleyip ovi mağazanın açılmama mağduruydum ama ne oldu bir nokia çalışanına rastgeldim nette ve söyledim o da bana qt installer 4.7 opengl geliştirici sürümünü verdi sonra bir baktım oldu ovi mağaza açıldı he şimdi dicekler qt yüzünden olanlar var filan onlarda ovi mağazıyı ve qt yi silip bu qt 'yi yüklesinler olmadı yedek alap veri sil geri yükle yapabilirsiniz ki uygulamaları seçmeyin diğerleri kalsın
bu da linkimiz ve yüklerken herşeye evet diyin telefon uyarı verebilir çünkü geliştirici sürümü

hotboy_ist

Üye
deniyorum hemen

--------------- Ekleme ---------------

olmuyor...

gokmena

gokmena

Üye
hata vermeden kuruldu ama sorun çözülmedi

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
Veri sil geri yukle yaptiniz mi

hotboy_ist

Üye
öyle yapınca dahance yüklü video oyun foto hepsi gidiyormu ? gidiyorsa hiç gerek yok storeleri batsın...

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
telefonla gelen hiçbir şey gitmiyor telefon satın aldığınız ilk günkü gibi oluyor ama yedek alırsanız sadece yedek almadan önce uygulamalar seçeneğimvar onu kaldırın öyle yedek alın uygulama ve oyunlarında yükleme dosyalarını pc ye kendiniz kopyalayın öyle yapın

hotboy_ist

Üye
yedeklemeyi ovisuiteden mi yapıyoruz? ve nasıl yapıyoruz ben bulamadım

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet ovi suiteden yapıyorsun üst tarafta araçlar var orda yedekleme var onu seç orda seçenekleri var yukarda dedğim gibi uygulamalarda olan tiki kaldır ve yedekle sonra cihazdan veri sil geri yükle yap ondan sonra yedeğini ger al yine araçlar menüsünde mevcut uygulamalarının yükleme dosyalarınıda tele atıp kendin kur

suat1111

suat1111

Üye
hoca sağol

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
işe yaradımı suat hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt