Nokia C6-01 // Ovi Suite Güncelleme Hatası : Cihaz Kurtarma"

Sponsorlu Bağlantılar

y.deniz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 // Ovi Suite Güncelleme Hatası : Cihaz Kurtarma"
Arkadaşlar; telefonda cok fazla uygulama,oyun yüklenip silindi ve hantallaştı. ayrıca,qt ile ilgli sorunlar vardı yüklenmiyordu. herneyse; veri sil geri yükle ve *#7370# den de soft format atamadım,kilit kodu hatası yüüzndn. ovi suitede 14.002 yi yeniden yükleyeyim dedim bi konuda görmüştüm resetlenmş gibi olduğunu. ve yüklerken bıraktım bilgisayarı. döndüğümdeyse
Cihaz Kurtarma".
Nokia Ovi Suite cihazınızla olan bağlantıyı kaybetti.Cihazınıza yeniden bağlanmaya yardımcı olmak için şu adımları izleyin:

1.USB kablosunu cihazınızdan çıkarın.
2.Cihazınızı yeniden başlatın
3.USB kablosunu yeniden takın
4.Günecllemeye devam etmek için aşağıdaki Tamam" düğmesini tıklatın.

bu hata çıktı. yaptım aynılarını ama hep böyle kalıyor. cihzda ise sorun yok ? iptal oldu yükleme yüklenirken. cihaz tema vs eski haline döndü. bişey olur mu ? hard format atayım mı ?

azönce farkettim ki yedeklediğim fotoğrafları geri atmadığım için tema falan eski haline dönmüş gibi geldi. uygulamalarım oyunlarım telefon tamamen aynı şekilde durmakta. soft format atmak istiyorum iyice temizlensin diye ama kilit kodu yanlış diyor. ne yapmalıyım ? hard format atsam uygulama kurmakta sorun yaşarmıyım ? hard formattan sonra qt,ovi store,ovi haritalar yüklemem yeterlimidir.
herkes fikrini ortaya koyarsa sevinirim,şimdiden teşekkürler.

y.deniz

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu gördüm ama flash atın veya hard formatlayın yazıyor.flash atmam nokia care kapalı navifirmden dosya indiremiyorum diğer production externalden indirmeyin deniliyor. hard formata gelince baya korkuyorum uygulama sorunları olur diye telefon açılmadıkça atmayın deniliyor yine. soft format atayım diyorum buseferde kilit kodu problemi :D .. nasıl bir yol izliycem bilmiyorum ama kilit kodunu kırmaya çalışıcam Nemesis Service Suite ve Ovi Suite ile. olmadı hard format atıcam ama hard formattan sonra neler kurmam gerekiyor qt,ovi mağaza,haritalar dışında ? ve telefonu aldığımda 4 tane güncelleme vardı midnight temaları,haritalar falan. hard formattan sonra bu güncelleme tekrar mı yapılacak ?

baya kafam karıstı su durumda çok karıştırdım kusura bakmayın :D

Nemesis Service S. ile olmuyor kilit kodu olayı..ama kodu symantecin mi ne bi anti-v programı kuruluydu ilk alındığında onun için değiştirmiştim galiba hatırladım kodu. :D kodu doğru girdim *#7370# yaptım ilgine teşekkür ederim :D

SilentOne

SilentOne

Üye
bya uqraştırdın bizi he :D

y.deniz

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakmayın artık aceemilik :D şu güncellemenin yarım kalıp iptal olması bi sorun teşkil etmiyor sanırım telefonda sorun yok. soft format atınca sonra mağaza falanda silinmemiş ayrıca çalışıyo :D inşallah anna güncellemesinde böyle iptal olmaz ama..

Üst Alt