Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Otobüs oyunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahadır388
Üye
Konu Sahibi
Otobüs oyunu
Arkadaşımda htc war ve bus driver gibi bi oyun var nokiadada böyle bir oyun yokmu direksiyonu konsol gibi olan telefonum nokia c6-01
siz hala symbian la android i karşılaştırıyosunuz android te görüp symbian için arıyosunuz ama boşuna android teki bazı bazit oyunları symbian a uyarlıyolar sadece boşuna ümitlenmeyin bence bu arada s3 için ahanda bu var sadece bunun dışında otobüsle alakalı hiçbi oyun bulamazsın bilgine.
siz hala symbian la android i karşılaştırıyosunuz android te görüp symbian için arıyosunuz ama boşuna android teki bazı bazit oyunları symbian a uyarlıyolar sadece boşuna ümitlenmeyin bence bu arada s3 için ahanda bu var sadece bunun dışında otobüsle alakalı hiçbi oyun bulamazsın bilgine.
oyunun bunla alakası olmadığını biliyorum sadece örnek gösterdim bunun dışında otobüsle alakalı bi oyun yok s3 te belki adam hiç yoktan iyidir deyip bunuda bi denicek ben bilgi verem dedim sadece