avcitalip
Üye
pc depoda şu iki model ilgimi çekti i7 li
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu model bayağı ucuz çünkü aynı fiyata i5 lisini bimeks ve gold satıyor
i7 liye de bütçem yetmez ise i5 li modeli almayı düşünüyordum ancak onlarda bitmiş
ben zaten sana bunu al diyorumpcdepo güvenilir
- - - Eklendi - - -
Lenovo TR Garantili...
goldda bir daha stoklar girmiş ve bu gün babama sordum o i7 liye pahalı dedi mecburen bunu alacağım free dos yerine windows 8 li olanı gelmiş ama ben windows 7 yükleyeceğim birde elden alacağım babama sordum güvenmediLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
z500 yekpare gövdeye sahip olmasaydı kesin onu al derdim ama o sorun olabilir
Yani çok bilmiş kuzenin seni gt610 ekran kartına mahkum etti.
Neyse olan olmuş. Hayırlı olsun
benim şu pc den anlayan kuzenden geldi beni bi güzel z580 den soğuttu bende asus alacağım mağazada yürürken gördüm hiçde öyle zannettiğim gibi değilmiş daha kapalı renkteymiş internette bulduğum görsellerdede gördüm ve pc depoda bu kampanyayı gördüm yani aslında gönlüm z580 den yanaydı ama asus kalitesi ve uzun uzun kullanacağım için asusu tercih ettim
Kötü deil ama iyide deil benim kuzen crysis3 oynuyor gt610 ile(beni keklemişte olabilir)
Arkadaşlar daha almadım ki kuzenim sadece asus al dedi bende bu modeli gördüm ve link verdim
- - - Eklendi - - -
işte benim alacağım laptopLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızvatana gelmiş bir ara vardı bitmişti üzülmüştüm şimdi bir daha gelmiş çok sevindim şimdi bu gt635li asuslar 1500 den başlıyor daha yeni anladım ne yapsam bilmiyorum ama o asusun gt635 lisini 1500 den aşağıya bulamayacağım kesin eninde sonunda aynı leptopu alacağımçünkü daha öncede toshibayı sevdim neyse bi bakalım zaten elden alacağım en iyisi bu gözüküyor bana asus öneren kuzenimin pc si casper bence fazlada anlamıyor bu işlerden.keriz gibi düşük ekran kartlı asus alacağıma alırım bu lenovoyu keyfime bakarım zaten 2 yıl garantisi var asus kalitesi pekde fark etmez bizim pc crea o zamanlar 1300 tl ye aldık 5-6 yıl önce idi çoğunuz ilk kez duymuşsunuzdur pc daha tık demedi o kadar iyi ama gta san andreas gibi oyunları düşükda oynatıyor yani önemli olan özellikler aslında marka kalitesi için daha fazla para vermek sadece aptallık gibi gözüküyor bi an asusu sevdim ama yinede ben bu z580 e heveslendim bir kere ve sanırım alacağım laptopta alahın izniyle z580 olacak buda bizim pc nin resmi
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
pekde öyle marka fanatikliğine gerek yok sanırım aslında hepsi kuzenimin yüzünden 'lenovo ne la markamı dedi' bende biraz soğudum ama bizim pc de öyle tanınmamış bir pc markası ama daha tık demedi yani her şey markaya değil kaliteye bakıyorbu arada arkadaşlar biraz salaklık yaptım orada almışım gibi yazmışım yazdıklarımı 2 kez okusam iyi olur
- - - Eklendi - - -
biz aldın zannettik kusura bakmaLenovo'yu nedense çoğu kişi bilmiyor ama bilseler ki IBM tabanlı susar kalırlar ki bazıları IBM'i de bilmiyor boş boş konuşuyor
illa asus olsun dersen 1.500 TL'den aşağı yok değil var hemde z580 ile aynı özelliklerde sadece HDD 750 GB 3 tane usb çıkışı ve ramin 4 GB olması gibi farklar var,arkadaşım mesela Asus aldı o aldığında 4 GB ram varmış adam 4 GB't da kendi hediye etmiş 8 GB ram olmuş(tabi bu şişirme 4 bile çok rahat yetiyor bence şu anda)
kasa olarak Z580 daha pahalı bir modelmiş gibi duruyor yanında nasıl desem Nokia ile Samsung'un kasa kalitesi farkı gibi diyim o plastik bu aliminyum o topraksız prizde çarpmaz z580 çarparz580'in klavyesi daha rahat sonra + soğutma olarak da benze z580 daha başarılı ve son olarak Dolby Home Teather v4 var z580'de(amfi gibi birşey sesi arttırıyor ve daha net çıkmasını sağlıyor her ne kadar bir beats olmasa da )
yine sen bilirsin o asus'ta bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanım olarak 2 pc arasında göreceğin tek fark Lenovo'nun biraz daha kaliteliymiş gibi his vermesi ama performans olarak hemen hemen aynılarçünkü leptopların içindeki parçalar aynı
biz aldın zannettik kusura bakmaLenovo'yu nedense çoğu kişi bilmiyor ama bilseler ki IBM tabanlı susar kalırlar ki bazıları IBM'i de bilmiyor boş boş konuşuyor
illa asus olsun dersen 1.500 TL'den aşağı yok değil var hemde z580 ile aynı özelliklerde sadece HDD 750 GB 3 tane usb çıkışı ve ramin 4 GB olması gibi farklar var,arkadaşım mesela Asus aldı o aldığında 4 GB ram varmış adam 4 GB't da kendi hediye etmiş 8 GB ram olmuş(tabi bu şişirme 4 bile çok rahat yetiyor bence şu anda)
kasa olarak Z580 daha pahalı bir modelmiş gibi duruyor yanında nasıl desem Nokia ile Samsung'un kasa kalitesi farkı gibi diyim o plastik bu aliminyum o topraksız prizde çarpmaz z580 çarparz580'in klavyesi daha rahat sonra + soğutma olarak da benze z580 daha başarılı ve son olarak Dolby Home Teather v4 var z580'de(amfi gibi birşey sesi arttırıyor ve daha net çıkmasını sağlıyor her ne kadar bir beats olmasa da )
yine sen bilirsin o asus'ta bu :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kullanım olarak 2 pc arasında göreceğin tek fark Lenovo'nun biraz daha kaliteliymiş gibi his vermesi ama performans olarak hemen hemen aynılarçünkü leptopların içindeki parçalar aynı
- - - Eklendi - - -
bu arada wallpaperdaki filmin adını bilen var mı ? kadro çok iyi gibi duruyor
Lenovo z580 kesinlikle alacağım ve aldığım zaman beğenirsem insanları yönlendirmek için bir inceleme konusu açmayı düşünüyorum ses sisteminden tuşlarına kadar her şey olacak ama belki açarım
- - - Eklendi - - -
aldığım zamanda şu ses sistemini koyacağım 10 numara olur
neden abi ? ne +sı var z580 e göre hdd den başka hdd de 250 gb fazlaNe olursa olsun k55vj tek geçerim
z580in ne + sı var ?
bana sorarsan en büyük + sı ASUS olması.. ben hiç tereddütsüz arkadaşa önerdim. pcdepo dan aldı çok memnun.
kuzenimde asus notebook var 8 yıllık olması lazım hala çalışıyor xp yüklü tık demiyor cihaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?