avcitalip
Üye
toshibaya para verilir ama daha iyi donanıma sahip asus varken değil.
ayrıca hd 7670, 635m'e göre daha kötü. Bende nvidia var her ay güncelleme geliyor. Arkadaşımda hd7670 var. 2 ay oldu daha 1 tane bile gelmedi.
soğutma da asusu geçen yok genel olarak.
arkadaşımda var assassin's 3 oynuyordu her yeri yanıyordu
sen daha Z580'i görmemişsinsoğutma o kadar güçlü ki bazı kullanıcılar çok sesli çalışıyor diye şikayet ediyor
sen daha Z580'i görmemişsinsoğutma o kadar güçlü ki bazı kullanıcılar çok sesli çalışıyor diye şikayet ediyor
arkadaşımda var assassin's 3 oynuyordu her yeri yanıyordu
Fanatiklik yapma:
ben bu fiyata i7'li asus al derim
k55vj nin ekran kartına çöp demişsinde z580in ekran kartından daha iyi
asusta gt610m ekran kartı var ve rengini hiç beğenmiyorum
- - - Eklendi - - -
yani arkadaşlar aslında bende z580 alma taraftarıyım ama şimdi ben gat dışında pekde oyun oynamam gta 5 çıkacak yüksek bir ekran kartı lazım diye düşündüm ve hd7670 yüksek geldi gt635 güncellemeler ile daha iyi bir ekran kartı olabilir sanırım ? sizin dediğiniz asus hangisi sakın k56cb olmasın hiç beğenmiyorum o modeli ve k55vj ise onun ekran kartıda çöp en iyisi z580 ama gta 5 çıkacak ve kaldırmaz diye korkuyorum ilk heveslendiğim laptop z580'di son laptopda sanırım o olacak
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim özellikle talip abime ve mad eagle'ye açtığım her konularda elinizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz tabi diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ederimumarım z580 beni hayal kırıklığına uğratmaz birde bütçemide aşmıyor o yüzden gayet çabuk alabilirim z580 i bekle beni z580
- - - Eklendi - - -
Talip abi sen lenovodan pişmanmısın yani şimdi lenovo yerine başka bir model almak istermisin birde fan sesi nasıl yani çok fazla rahatsız ediyormu orta seviye seste müzik açsam yani ne fazla nede az fan sesi duyuluyormu oyunlar dışında fan sesi az mı çıkıyor en çok merak ettiğim sou şu fan sesi
k55vj nin ekran kartına çöp demişsinde z580in ekran kartından daha iyi
Arkadaşım gt610m ile gt635 arasındaki farkı bilmiyorsan konuşma
asusta gt610m ekran kartı var ve rengini hiç beğenmiyorum
- - - Eklendi - - -
yani arkadaşlar aslında bende z580 alma taraftarıyım ama şimdi ben gat dışında pekde oyun oynamam gta 5 çıkacak yüksek bir ekran kartı lazım diye düşündüm ve hd7670 yüksek geldi gt635 güncellemeler ile daha iyi bir ekran kartı olabilir sanırım ? sizin dediğiniz asus hangisi sakın k56cb olmasın hiç beğenmiyorum o modeli ve k55vj ise onun ekran kartıda çöp en iyisi z580 ama gta 5 çıkacak ve kaldırmaz diye korkuyorum ilk heveslendiğim laptop z580'di son laptopda sanırım o olacak
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar bu arada yorumlarınız için çok teşekkür ederim özellikle talip abime ve mad eagle'ye açtığım her konularda elinizden geldiğinin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz tabi diğer arkadaşlarımada çok teşekkür ederimumarım z580 beni hayal kırıklığına uğratmaz birde bütçemide aşmıyor o yüzden gayet çabuk alabilirim z580 i bekle beni z580
- - - Eklendi - - -
Talip abi sen lenovodan pişmanmısın yani şimdi lenovo yerine başka bir model almak istermisin birde fan sesi nasıl yani çok fazla rahatsız ediyormu orta seviye seste müzik açsam yani ne fazla nede az fan sesi duyuluyormu oyunlar dışında fan sesi az mı çıkıyor en çok merak ettiğim sou şu fan sesi
önce hangi modelde hangi ekran kartı var onu iyice öğren daha sonra gelir burda konuşursun
önemli değil
Gerçekten çok özür dilerim bir sitede k55vj nin gt610m ekran kartlı modelini görmüştüm ve o yüzden öyle sandımbirde lenovoya çöp diyorsun ama o zaman ikiside aynı ekran kartına sahip ? gt635 ikiside
- - - Eklendi - - -
sanırım lenovo alacağım ama asusda alabilirdim ancak almamamın en önemli sebebi şu rengi öyle bir renki bir şeye benzettim ama söylemesem daha iyi
Gerçekten çok özür dilerim bir sitede k55vj nin gt610m ekran kartlı modelini görmüştüm ve o yüzden öyle sandımbirde lenovoya çöp diyorsun ama o zaman ikiside aynı ekran kartına sahip ? gt635 ikiside
- - - Eklendi - - -
sanırım lenovo alacağım ama asusda alabilirdim ancak almamamın en önemli sebebi şu rengi öyle bir renki bir şeye benzettim ama söylemesem daha iyi
önemli değil
lenovoya çöp demiyorum. sadece bazı sorunları olan bir model. sanırım ilk seride idi bu sorunlar şuan piyasadaki yeni ürünlerde düzeltmiş olmaları lazım
z580in 7670m ekran kartı olan modeli için söyledim... gt635 daha iyi bir ekran kartı diye
ben anladım
- - - Eklendi - - -
senin dediğin z585 abi,ben lenovo'da elektrik çarpması hariç bir sorun görmedim oda topraklama olmadığındanmış
Z585 olabilir evet:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?