KinG CrazY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar yorumlarınız için hepinizesanırım z580 alacağım ilk laptoplara baktığım zamanda zaten z580 i beğenmiştim şimdide onu alacağım sanırım lenovoya ısınmıştım ancak başka laptoplara bakınca ve 1 aydır laptop arayınce biraz hevesim kaçtı
Kronik sorunları olan bir seri ben önermem, ama önerenler var. İyice araştırın derim.
Kronik sorunları olan bir seri ben önermem, ama önerenler var. İyice araştırın derim.
sikayetvar.com açılsa idi bakacaktım
Z580'in ne gibi kronik sorunları var abi ?benim tek yakaladığım sorun arka kapağın elektrik çarpması
sikayetvar.com açılsa idi bakacaktım
Arkadaşlar toshiba nasıl cevap verebilirmisiniz yukarıda gta 4 ü high de sorunsuz oynatan videosunuda koydum
Arkadaşlar toshiba nasıl cevap verebilirmisiniz yukarıda gta 4 ü high de sorunsuz oynatan videosunuda koydum
Toshiba varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızToshiba varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fiyata göre performans değişir ne kadar ekmek o kadar köfte yaniama bu benim verdiğim ilanların 2 side bence dandik f/p olarak
- - - Eklendi - - -
gta 4'ü sorunsuz ayarda oynamak istiyorsan bir kere ekran kartın 635M'den iyi olacak ve eğer trafik bugu istemiyorsan i7 işlemcin olacak
eğer illa bunların arasından alacam diyorsan samsung güzel ancak 17.3 ekran büyük ekran oyun daha keyifli olur
şimdi baktım samsungta ısınma sorunu var diyorlar ama toshiba çok iyi ve sağlam bir kasa kullanıldığı için ısınma sorunu yokmuş ve çok dayanıklıymış sanırım toshiba alacağım kullanıcıları ısınma sorunuda yok diyorlar hem tam aradığım renkte siyah+gri yorum yapan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorumbuda alacağım toshiba hem 100 tl hediye çekide var daha ne olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindirimle 1699 oluyor belki indirimden çıkmıştır
- - - Eklendi - - -
ordaki link bende açılmıyor ama bu link açılıyor buda l850 bir alt modeli ama özellikleri aynıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
sanırım bunu alacağım
ben bu fiyata i7'li asus al derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?