Sertifikan yoksa önce Opda gibi sertifka veren sitelerden önce sertifka al. Sonra HelloOX programını sertifkalandırıp telefona kur ve 1 kez çalıştır. Sonra o dosyları görebilirsin. c2z yamasınıda mutlaka çalıştır.
tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörünün içine atarken var olandosyanın üzerine yazılsınmı diye soruyo ingilizce kabul edince uyarı geliyor yani belki oraya atıyor dosyayı ama sonuçta yeniden başlattığiım zaman telefonu yine ingilizce oluyor ..
Önce ev ekranı temasını temel olarak değiştir. Sonra türkçe yaptığın tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörü içine at. Telefonu yeniden başlatıp Orange temasını seç.
Önce ev ekranı temasını temel olarak değiştir. Sonra türkçe yaptığın tornado.r01 dosyasını c:\resoure\apps klasörü içine at. Telefonu yeniden başlatıp Orange temasını seç.
C:/resource/apps klasoru icindeki tornado.r01 dosyasini yeniden adlandir. tornado2.r01 gibi yap mesela sonra kopyalamayi dene. c2z yapamasi acik mi peki bu arada?
Öncelikle sertifka hatası alanlar dosyayı sertifkalandırıp kursun.
Türkçeleştirmeyi sonradan kendim yapmıştım. Ekteki "tornando.r01" dosyasını "C:\resoure\apps" içine atıp Türkçe olarak kullanabilirsin. Düzenlemek istediğin yerleri ResEdit programı ile kendinize göre düzeltebilirsin. Dosyayı attıktan sonra telefonu yeniden başlatın.
Transparanın direk normalde sorunsuz çalışması lazımdı. Ekteki "Tornado.mif" dosyasını "C:\resource\plugins\tornado" klasörü içine atıp yeniden başlatıtığında trasnparan olacaktır.
İconları düzenlemek içinse: Sçnklr'e girip Kısyolları Düzenle diyerek istediğin iconu ekleyebilir/silebilirsin. İng: Options-> Manage sidebar icons'ı seçerek düzenleyebilirsiniz.
merhaba ilk önce emeğin için tşkler . 5800 kullanıyorum fakat c: \ sys \ install \ sisregistry \ 1028315f klasörü dediğin şeyi anlayamadım memory card'ın içi mi oluyor yardım edersen sevinirim . şimdiden tşkler.
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar kurdum x-plore'yide kurdum fakat orange teması gözükmüyor bunu nasıl halledebilirim ?
tornando.r01 bunun linki ölü beylerrrrrrr
yenileyinde bizde yararlanalım şundan
yada yapan arakadaş onun tamamını resimdeki verdiği gibi tÜRkçe yapıp yeni bi lik koysun arkasındaki duvar kağıdına kadar
Aşağıdaki "Transparent Orange Hs v1.10 Signed" dosyasını direk olarak kurup kullanabilirsiniz. Güncelleştirme Hatası alanlar "Transparent Orange Hs v1.20 Signed" dosyasını kursunlar. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.
Türkçeleştirmek için Tornado.r01 dosyasını ResEdit programı ile düzenleyip "C:\resource\apps" klasörü içine atın.
Aşağıdaki "Transparent Orange Hs v1.10 Signed" dosyasını direk olarak kurup kullanabilirsiniz. Güncelleştirme Hatası alanlar "Transparent Orange Hs v1.20 Signed" dosyasını kursunlar. Orjinal tema iconları ve transparan görüntüsü vardır.
Türkçeleştirmek için Tornado.r01 dosyasını ResEdit programı ile düzenleyip "C:\resource\apps" klasörü içine atın.
Türkçe olarak ayrı bir sis yapamazmısınız yada tamamen türkçe yapsanız tek bir sis halinde birde ysncn_ yazcağınıza seçenekler yada ayarlar yazsanız tmm arkadaş kendi yaptığı için bunu böyle yaptıda şimdi herkesde telefonunda bunu böyle yaptı diye kullanamaz sizcede mantıklı değil mi yada resedit prosunu koyun biz düzeltelim...
Türkçe olarak ayrı bir sis yapamazmısınız yada tamamen türkçe yapsanız tek bir sis halinde birde ysncn_ yazcağınıza seçenekler yada ayarlar yazsanız tmm arkadaş kendi yaptığı için bunu böyle yaptıda şimdi herkesde telefonunda bunu böyle yaptı diye kullanamaz sizcede mantıklı değil mi yada resedit prosunu koyun biz düzeltelim...