Orjinal Turkey Anna Download Linkleri

Sponsorlu Bağlantılar

sand_storm

sand_storm

Üye
arkadaşlar anna cıktığından beri benim n8 görmüyordu bende nokiaya kızdım annasını belledim dün akşam.belleyi tavsiye ederim tamamen türkçe ve annadan daha iyi

yelerkan

yelerkan

Üye
paylaşımın için teşekkürler.. ayrıca bir konuda yardımını isteyecektim. bende c6-01 var ve ovi pc suite ile sitesinden anna yüklemesini yaptım. ama yükleme sonucunda ovi mağaza açılmıyor. mağaza yükleniyor uyarısı var ve saatlerce uyarı bu şekilde kalıyor. bunun için bir önerin var mı. eğer bu konuyu halledersem. tekrar başka bir flash atmama gerek kalmayacak. şimdiden teşekkürler..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Ovı magazayı tekrar yüklemeyi deneyeblrsn :) benim verdgm dosyalarla flash at kesin cözm :oke:

yelerkan

yelerkan

Üye
Ovı magazayı tekrar yüklemeyi deneyeblrsn :) benim verdgm dosyalarla flash at kesin cözm :oke:

ovi uygulamasını yükledim vs. son olarak güncelledim.. ama olmadı... flash atmayı da inan bilmiyorum.. kafam basmıyor.. paylaştığın dosyayı indirdim ama nasıl yapacağım tam olarak anlamadım.. ayrıca ilgine teşekkür ederim.

CurtisPrinter

Üye
arkadaşlar teşekür ederim ben konuya yeni baktım ama takipcinizim saygılar.

anatolia28

Üye
rardan çıkınca bile 225 olmuyor dostum özellikleriyle oynayıp küçülttün mü annayi ne yaptın

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmiyorsan yükleme dostum tmm ? :nono:

anatolia28

Üye
beğenmiyorsan diye değil telefonumda senin annalar yüklü de merak ettim hani nedir ne değildir diye servise filan düşerse telefonumuz veto etmesinler de

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
rahat ol bu linklerden senin gibi 120 kişi falan yükledi :oke:

dogan1988_

Üye
emeğinize sağlık süpersiniz

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :oke:

n000k

n000k

Üye
bu arada sleeping screen i yükledim :) ama evet ilk önce türkçe dildeyken yüklemek istedim olmadı. sonra inglizce dile alıp yükledim.. tekrar türkçe dile geçtim ve çalıştı. şimdilik sorunsuz :oke: yalnız işte illaki ing dilde yüklemek lazım herhal.. şimdi bubbles ı denicem bakalım nasıl olcek..

ANNA ile sorun yaşayan arkadaşlara duyurulur.. flaş yaparak @slant1111 arkadaşımızın verdiği orjinal tr anna dosyaları ile yükleyin. :oke:

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
bu arada sleeping screen i yükledim :) ama evet ilk önce türkçe dildeyken yüklemek istedim olmadı. sonra inglizce dile alıp yükledim.. tekrar türkçe dile geçtim ve çalıştı. şimdilik sorunsuz :oke: yalnız işte illaki ing dilde yüklemek lazım herhal.. şimdi bubbles ı denicem bakalım nasıl olcek.. ANNA ile sorun yaşayan arkadaşlara duyurulur.. flaş yaparak @slant1111 arkadaşımızın verdiği orjinal tr anna dosyaları ile yükleyin. :oke:
Sleeping screen i bi kuramadım ben ya :S

n000k

n000k

Üye
Sleeping screen i bi kuramadım ben ya :S

ilginç.. ben pc ye indirmiştim sis dosyasını.. pc den telin içinde mass memoryde yüklü dosyalar klasörüne attım sonra telden çalıştırıp yükledim ama dediğim gibi dili ing yaptım :( türkçedeyken olmadı.. yükledikten sonra tekrar türkçe yaptım dili ve sorunsuz çalışıyor.. oyun seslerinide hallettim :)

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
En nefret ettiğim şey de bu :@ bi sorun oldugu zaman tüm telefonlarda olmalı.senin dediğin yolu deniyorum bende olmazken sende oluyor ..cdden tuhaf bu nokia :)

n000k

n000k

Üye
En nefret ettiğim şey de bu :@ bi sorun oldugu zaman tüm telefonlarda olmalı.senin dediğin yolu deniyorum bende olmazken sende oluyor ..cdden tuhaf bu nokia :)

aynen çokk tuhaf.. baksana sen hiç bi klasörünü gizledinmi telin depolamada bağlayarak? eğer öyle gizli dosya varsa belki ondan olmuyordur.. ben aslında hiç anlamam teknolojiden benimki sadece basit bir öneri :) ..

slant1111

slant1111

Üye
    Konu Sahibi
yo hayır gzlemedm :) bende çok gelismis bi sekilde ugrasyorum teknolojiyle ama nednse olmadı bu..

n000k

n000k

Üye
yo hayır gzlemedm :) bende çok gelismis bi sekilde ugrasyorum teknolojiyle ama nednse olmadı bu..

valla bilemicem dostum :) her telefonda ayrı bi sorun oluyor.. bende çalışan şey sende çalışmıyor.. sende çalışan şey bende çalışmıyor.. bi stabillik yok yani telefonlarda.. ayrıcaa bu sadece nokia için değil her marka ve bilgisayarlar içinde geçerli.. mesela ben flaşı phoenix 2011 ile atamadım 2010 ile atabildim.. diceksinki belki pc in eski.. yok değil 2 ay önce aldığım notebook umu kullanıyorum :) yani daha 2 aylık bebek.. masa üstümde var ama o eski işte onu flaş için kullanmaya yemedi :P tel değilde pc çökerdi yanındada teli öldürürdü.. dediğim gibi pcim yeni ama phoenix in son sürümünü kullanamadım..

Üst Alt