Saatlerce uğraştım kafa patlattım yapamadım sinir oldum çıktım gittim telefoncuya dediki bunun versiyonu yeni 1 hafta sonra falan gel telefoncuda yapamazsa böyle işin içine dedim
basit bir sorun benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır
basit bir sorun benim verdklermi indir snra flash atmadan önce refurbish in altnda sw reset var onun altnda ayarlar var oraya gr hata veren dosyayı kaldır
Kardeş senden Allah razı olsun vallahi oldu ya açıldı türkçe dilde tamam.Sen olmasan yemin ediyorum kafayı yerdim bugün sabahtan beri uğraştırdı durdu işimi gücümü bıraktım sırf flash atabilmek için uğraştım çok ama çok teşekkür ederim.Arkadaşlar bu arkadaşımın verdiği dosya tamamen güvencelidir bizzat şimdi denedim sorunsuz emin olabilirsiniz yazdıklarımızdanda anlarsınız zaten.
ilk anna yüklediğimde bende heyecanlanmıstım telefon cok hzlanmıstı tek önerim telefonunda atık dosyalar bırakma arkadaşım..yani cok dolu olmasın ..bazıları iyice dolduruyor snra anna ya laf atıyor belle gelnce yüklerz brlikte kardeş