orjinal olmayan windows 7 ultimate'i orjinal windows 10'a yükseltebilir miyim?

man20

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olmayan windows 7 ultimate'i orjinal windows 10'a yükseltebilir miyim?
evet arkadaşlar bu işin bir çakallığı var mıdır acaba? aklıma şöyle bişi geldi; windows, insider preview programında olanlara da ücretsiz windows 10 vereceğini sölemişti (sanırım orjinal sürüm veriyor). windows insider preview ile windows 10 yüklesem bana 29 temmuzda orjinal windows 10 verir mi? @papakudioflu @bulutsuzgece @~N.A.W.Y~ @Mad EagLe

Son düzenleme:
Tepkiler: Buraxlive
evet verilir insider prewiew yükleyin 29 temmuzda otomatik olarak proya geçer

Tepkiler: man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
evet verilir insider prewiew yükleyin 29 temmuzda otomatik olarak proya geçer
doğruyu söylüyorsun değil mi? şeytanca gülmüşsün o yüzden soruyorum. bu arada sen kurdun mu insider preview'i ? ürün anahtarına herkes aynı rakamları mı giriyor?

Son düzenleme:
doğruyu söylüyorsun değil mi? şeytanca gülmüşsün o yüzden soruyorum. bu arada sen kurdun mu insider preview'i ? ürün anahtarına herkes aynı rakamları mı giriyor?
evet doğruyu söylüyorum ve kurdum kurarken anahtarı girmene gerek yok kurduktan sonra windows etkinleştirilmedi derse indirdiğin sitedeki ürün anahtarını girersin

Lisans'lı olmayanlara bile lisanslı Win10 gelecek zaten.

kurduktan sonra windows etkinleştirilmedi derse indirdiğin sitedeki ürün anahtarını girersin dün usb bellekten insider preview yükleme ile ilgili bir anlatım konusu açmıştım

Tepkiler: man20