orjinal olmayan windows 7 ultimate'i orjinal windows 10'a yükseltebilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olmayan windows 7 ultimate'i orjinal windows 10'a yükseltebilir miyim?
evet arkadaşlar bu işin bir çakallığı var mıdır acaba? aklıma şöyle bişi geldi; windows, insider preview programında olanlara da ücretsiz windows 10 vereceğini sölemişti (sanırım orjinal sürüm veriyor). windows insider preview ile windows 10 yüklesem bana 29 temmuzda orjinal windows 10 verir mi? @papakudioflu @bulutsuzgece @~N.A.W.Y~ @Mad EagLe

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buraxlive

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Olursa haber et kardeşim :ehe

cihanata_1

cihanata_1

Üye
evet verilir insider prewiew yükleyin 29 temmuzda otomatik olarak proya geçer:ehe

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
evet verilir insider prewiew yükleyin 29 temmuzda otomatik olarak proya geçer:ehe
doğruyu söylüyorsun değil mi? şeytanca gülmüşsün o yüzden soruyorum. bu arada sen kurdun mu insider preview'i ? ürün anahtarına herkes aynı rakamları mı giriyor?

Son düzenleme:
cihanata_1

cihanata_1

Üye
doğruyu söylüyorsun değil mi? şeytanca gülmüşsün o yüzden soruyorum. bu arada sen kurdun mu insider preview'i ? ürün anahtarına herkes aynı rakamları mı giriyor?
evet doğruyu söylüyorum ve kurdum kurarken anahtarı girmene gerek yok kurduktan sonra windows etkinleştirilmedi derse indirdiğin sitedeki ürün anahtarını girersin:)

Karavelaa

Üye
Lisans'lı olmayanlara bile lisanslı Win10 gelecek zaten.

cihanata_1

cihanata_1

Üye
kurduktan sonra windows etkinleştirilmedi derse indirdiğin sitedeki ürün anahtarını girersin dün usb bellekten insider preview yükleme ile ilgili bir anlatım konusu açmıştım:)

• Beğen
Tepkiler: man20

Üst Alt