Orjinal Nokia Batarya Doğrulama Yöntemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Strazburg

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Nokia Batarya Doğrulama Yöntemleri
Orjinal Nokia aksesuarları ile cep telefonunuz güven altında olur he zaman. Piyasada son zamanlarda Nokia Batarya için bir sürü taklitleri var. Bu ürünler orjinal gibi görünsede, kesinlikle orjinal değiller. Bu sağlıksız, kalitesiz ürünler, nerde üretildiği belli olmayan ürünlerdir. Bunların bir çoğu İstanbul Tathtakale'fe bulmak mümkümdür. Bazı Nokia Batarya taklitleri, sırf alıcıyı kandırmak için inadına orjinal ambalajına çok benzerler. Bu ambalajlı ürünler, kesinlikle orjinal değildir ve Çin malıdır. İşte size gerçek orjinal Nokia Batarya'yı doğrulamanın çok kolay bir yolunu gsterecem. Orjinal Nokia Batarya, ambalajından belli olur. Eğer ambalajda bataryanın arkasında kağıt varsa orjinaldir. Arkasındaki kağıt, Nokia tarafından üretilen kullanma kılavuzudur. Aşağıdaki resimlerden sadece 1. resimdeki ürün orjinaldir.

Resim 1: GERÇEK ORJİNAL

Resim 2: ORJİNAL DEĞİLDİR

Resim 3: ORJİNAL DEĞİLDİR

Resim 4: ORJİNAL DEĞİLDİR

[/URL]

• Beğen
Tepkiler: celibar

SilentOne

SilentOne

Üye
wow...:D

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hiçbirşey anlamadım.

celibar

celibar

Üye
zaten fiyatından çakma mı orjinal mi olduğu biliniyor.fakat orjinal fiyata çakma alınırsa o kötü.orjinal alıyorsan büyük elektronik mağazalardan almak gerekir.bir de yarı çakma yarı orjinaller var.orjinal olarak adlandırılır telefoncular tarafından.ama en sevdiğim ürün grubudur.ama hepsi değil.hem fiyatı uygun olur hem de orjinal kalite olarak yeterlidir.mesela bir nokia kulaklık alacaktım ve çin işi 5 tl.ses berbat.telefoncunun orjinali(yine çin ama iyi) 15 tl benim yeterli.mağaza orjinali 40 tl.kullanma fırsatı bulamadım. Strazburg verdiğin bilgiler için teşekkürler.

azizerkan07

Üye
teşekkürler

ALByROCK19

ALByROCK19

Üye
Dikkatli olmak gerek. Bilgi için teşekkürler.

maxirabit

maxirabit

Üye
peki onlar çin malı iyi ama orjinal ne malı?

Üst Alt