Dolia N97 videolu inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Dolia N97 videolu inceleme
Nokia N97 almak istiyorum. Orjinallerinin fiyatları malum fakat ikinci el ucuza bir N97'ye de razıydım. :) Dolia adlı çin markasının da N97 ürettiğini gördüm ve telefonu inceledim. Bir Türk arkadaş telefonu incelemiş. Çin malı N97 de olsa ben burdayım diyor telefon. Bu telefonun menü stilini orjinal Nokia N97 menüsüne çevirtebilir miyiz ?

İnceleme :

• Beğen
Tepkiler: abdullahaytekin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
orjinal menusnu yukliyebilceğini sanmıyorum bana kalırsa çin malı alma derim....

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Benim de pek niyetim yok hocam fakat videoyu izlediğimde ilk izlenimlerim olumlu oldu.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Bende kafaya koymuştum deli gibi aldım aldıgıma 1000 pişman oldum 1 hafta götürdüm telefonculara 140 tl den fazla veren yok niye çünkü çin malı ne oldgu belli değil telefon berbat oluyo hepsini geçtim kamerası vga resmen deymez alacağına

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefona alma sebebim tipi ve telefonda çok fazla film izliyor olmam. Millet divx kalitesinde, sinemada izliyor. Ben telefonda izliyorum. :) Wi-fi özelliği de benim için çok iyi olacak. :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
sen bilirsain istersen al derim ama elindeki parayala orjinal bir nokia al derim kötü bir modelde olsa orjinal al derim....

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
S5233a satıp üstünü tamamlayıp 5800 xm alırım hocam. Deli miyim o kadar parayı götürüp çin malına yatıracam. :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
en iyisni yaparsın 5800 alıp hayatını yaşarsın :)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
S5233a'yı değiştirip 5800 almayı düşünüyordum zaten fakat şimdi aklımda N97 var. N97 alamazsam 5800 alcam.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
N97 alamazsan 5800 alıcaksın. Arada 1200 TL Var :D Filmi arşiv şeklinde yapacaksan N97'nin 32 gigabyte'lık kendi hafızası + 16gb'a kadar destekli hafıza kartı yuvası var. 5800'da böyle bir arşiv yapmak istersen 16gb'lık bir kart alır ona filmlerini atarsın ve film izleyeceğin vakitler o kartı telefonuna takarsın. 5800'da telefon hafızası 80mb. 8gb'lık kart telefonla birlikte veriliyor ama arşiv için 8gb az gelir diye düşünüyorum.

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
N97 alabilirsem yurtdışından getirteceğim hocam. ;) O yüzden N97 alabilirsem diyorum. Filmleri arşiv yapmıyorum. Günde 3-4 film indiriyorum. Her gün bir tane izliyorum. Onlar bitince yeniden indiriyorum. :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
O halde bana soracak olursan hem garanti açısından hem de uygulamalar yönüyle daha rahat kullanım açısından 5800XM al derim. İkisinin de ekran kalitesi görüntü açısından aynı genişlikleri de aynı yani ikisinde de aynı boyutta izleyeceksin. Uygulamalardan kastım çin malı telefonlarda uygulamalarda çok sıkıntı yaşanıyor. Orjinal N97 alırsan ona birşey demem. Nacizhane fikrim bu :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
evet çin malı n97 alcağına para koyup 5800 çok mantıklı bir fikir olur....

_play_06

_play_06

Üye
dostum karar senın bende N97 almayı ıstıyodum ama telefonun parası adeta ucurum :( bence 0 nokia 5800 al daha ıyı pısman olmazsın ;)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğim gibi orjinal alabilirsem orjinal N97 alacağım. Eğer orjinal N97 alamazsam tercihim kesinlikle 5800 xm olacak. :)

_play_06

_play_06

Üye
o zmn bosver dolia molia onlar ıse yaramaz 2 ay sonra elınde patlar sonra elınde patlayan urun crebınede yansır en ıı sı garantılı orjınal urun ;)

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal N97 alırsam yurdışından getirteceğim ve maalesef garantisi olmayacak. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Eğer orjinalse bence bir sorun olmaz al derim....

neoorog

neoorog

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorun olursa sorumlusu sensin Csman. :D :D

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt