SilverLion
Üye
Çin veya Dubai Malı N97 (Adana'da)
Arkadaşlar mersinde oturuyorum şu an 2 cihaz var elimde ikisi de kaçak, birisi BB Bold 9700 biri de iPhone 4. Ancak ben N97 almak istiyorum. Adana'daki "Çakmak Plaza" ve "Mısır Çarşısı"ndan haberim var, buraya baktım ancak bulduklarım 1 haftaya kalmadan satıldı. Şunu sormak istiyorum Adana'daki telefon fiyat aralıkları nedir, ikincisi burada Mersin'de N97'nin birebir taklidini gördüm bunları Adana'da da bulabilir miyim? Ona göre bir ayarlama yapmak istiyorum. Adana'ya gitsene ne soruyorsun diyeceksiniz ama işler çok yoğun değil kıçımı başımı kaşıyacak vakit bulamıyorum.
Adana'da oturup bunları bilen veya oradan alışveriş yapmış olan birileri yardım edebilirse çok mutlu olurum.
Elimdeki 2 telefonu da sıfır olarak 250 liraya aldım. n97'nin de fiyatı aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum ama emin değilim Adana Mersin'den çok farklı diyenler var o yüzden kafam karıştı.
Şimdiden teşekkürler.
Adana'da oturup bunları bilen veya oradan alışveriş yapmış olan birileri yardım edebilirse çok mutlu olurum.
Elimdeki 2 telefonu da sıfır olarak 250 liraya aldım. n97'nin de fiyatı aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum ama emin değilim Adana Mersin'den çok farklı diyenler var o yüzden kafam karıştı.

Şimdiden teşekkürler.