ossan001
Üye
ve ayrıca sideeffect gadgetinde ne yaptıysam numara çeviripte arama yapmayı bulamadım rehber dışına çıkamadımteşekkür quick info içinmümkünse bir sorum yada ricam olcak sideffect gadgeti çok güzel fakat ana ekrana menüyü ve arama tuşunu nasıl koyabilirim ayrıca kısayolları çoğaltabilirmiyim onunda shortcuz düzenleme dosyası varmı varsa ve paylaşırsan ben kullanabilirsem süper olur veya başka bir yolu varsa onuda anlatabilirsin teşekkür ederim
kardess flsh live ev erkranını yapamamışsın k.b sürekli donuo snin dediklerinin hepsini uyguladım hiç biri olmuo bozuk bir fw dier hersey gsl ama bi tek o ev ekranı donuo olmuor
eline saglık kardeşim çok hoş çalışma olmuş birde ben daha önce teli hızlı şarj kullanarak şarj ediyodum 10 saat sürmüyodu yalnız senin cfw ni yükledikten sonra ve normal şarj aleti kullandıktan sonra tel nerdeyse 2.güne girecek halla fuul dolu önceden dolu gösteriyodu ama konuşma yapınca şarj bitiyordu hızlı şarj danmı kaynaklanıyordu acaba
cevabın için şimdiden teşekkürler a e o .
teşekkür quick info içinmümkünse bir sorum yada ricam olcak sideffect gadgeti çok güzel fakat ana ekrana menüyü ve arama tuşunu nasıl koyabilirim ayrıca kısayolları çoğaltabilirmiyim onunda shortcuz düzenleme dosyası varmı varsa ve paylaşırsan ben kullanabilirsem süper olur veya başka bir yolu varsa onuda anlatabilirsin teşekkür ederim
--------------- Ekleme ---------------
ve ayrıca sideeffect gadgetinde ne yaptıysam numara çeviripte arama yapmayı bulamadım rehber dışına çıkamadım
fw yi yükledim gerçekten çok hızlı.seri.yanlız nokiadan mesaj geldi defalarca tıklamam rağmen açılmıyor.sizdede böyle bir sorun oldumu.9HS yükledim acaba diğer seri yüklesem sorun kalkarmı.teşekkürler
bu fw nin ram ını beğendim ram yüksek ve benim için çok önemli ram c6 fw lerde ram çok düşük oluyorbunun tek eksiği c6 ev ekranı ve şu c6 fw lerinde siyah symbian^3 teması var onu nerden bulabilirim acaba şu tema:
sideffect333 kardeş benim soruma yanıt verdmedin bu mesaj açılmama sorunu benimlemi ilgili.fw çok güzel çalışıyor.şu ana kadar başka bir problemle karşılaşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?