Amacına ulaştığını düşündüğümüz için, paylaşacaklarımız da yerli yerine gittiği için, artık fazla angarya olmasın diye insanlara diye. Zaten hepi topu 30 kişiydik, aktif 3-5 kişi. Böylesi daha iyi oldu. Neyse, burada daha fazla uzatmayım. ÖM atmadık sonuçta değil mi
sideeffect helal sana senden sonra tsunami latino turbo r@simin fw si hepsini denedim yinede bunun gibisini bulamadım yine bunu geri yükledim harika bi fw eline sağlık bırakamıyorum bu fw yi
Eyvallah teşekkür ediyorum. Symbian olayında zaten ben son noktayı bu yazılımla koydum. Artık daha başka bir şey yok. Gönül isterdi ki daha çok uğraşayım, seviyordum uğraşmayı ama artık Android'e geçtim. Emektar 5800'ı mı bıraktım
Eyvallah teşekkür ediyorum. Symbian olayında zaten ben son noktayı bu yazılımla koydum. Artık daha başka bir şey yok. Gönül isterdi ki daha çok uğraşayım, seviyordum uğraşmayı ama artık Android'e geçtim. Emektar 5800'ı mı bıraktım
kardeşim öncelikle tebrikler çok hoş bir cfw yanlız 2 sorunum var
1. ovi mağaza yı açamıyorum
2. ise müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde hiç müzik dosyası bulamıyor halbuki telefonum müzik dolu
lütfen yardımcı olur musun
kardeşim öncelikle tebrikler çok hoş bir cfw yanlız 2 sorunum var
1. ovi mağaza yı açamıyorum
2. ise müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde hiç müzik dosyası bulamıyor halbuki telefonum müzik dolu
lütfen yardımcı olur musun
arkadaslar ben bunu yüklemek istiyorumda hangi dosyayı nerden indirecez kaçtane dosya indirecez ilk sayfaya o kadar baktım bişey anlamadım biri bana yardıncı olabilirmi yol gösterebilirmi