Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orçtutarken neyle meşgul olcaksınız
Sponsorlu Bağlantılar
gnox
Üye
Konu Sahibi
orçtutarken neyle meşgul olcaksınız
ben pc ps2 tv kombinasyonunun uyguluycam vdn çıkmıycam hiç ha bid uyuycam bu arada kız arkadaşımla öpüşmek bozarmı diyen kişi sen zaten cenabetsin snin orucun tutmaz sn tutma
ben pc ps2 tv kombinasyonunun uyguluycam vdn çıkmıycam hiç ha bid uyuycam bu arada kız arkadaşımla öpüşmek bozarmı diyen kişi sen zaten cenabetsin snin orucun tutmaz sn tutma
iftardan sonra tv gece 11de pcye otrrm sahura kadar net sahurda yatarm 12 de kalkarım sonra iftara kadar film koleksyıonmu katlederm hepsnı ızlerm olmadı losta1.sezondan baslarm.
gnox
Üye
Konu Sahibi
torrentlrde tr film olsaydı inidirir izlrdim hergün
Tuba.Erva
Üye
is net balkon sefasi,))
BL@DE02
Üye
okuyabilirsem kuran okurum internet msn oyun
-omer-
Üye
klima+telefon+doctor who son 6 sezon benmki böyle gecer
Nef'i
Üye
Maxicep
_K@YIP_
Üye
Evde Televizyon Telefon Pc başında Geçireceğim
furkan5800
Üye
5800 xm pc maxicep
Ahmtalyatly
Üye
balkondaki çardakta veya dag evinde geçirecegim
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Kendi açımdan söyliyim: Yazılım yapacağım
Kingmortall
Üye
yatıp uyuyacam
anisti
Üye
bende iş ve kalan zamanlarda net ve uyku
arslansem
Üye
Orucunuzun tam anlamıyla kabul olması için çok fazla uyumayın arkadaşlar.Ben film dizi izlerim,ibadet ederim ve maalesef ders çalışmak zorundayım
mert_013
Üye
ramazanlıgı anlamına göre yaşarsanız mutlaka allah size yardım ve yardım kapısı açacaktır .bu tür davranış olursa ramazanlıkdan size kalan açlık kalacaktır
remixerio
Üye
gece 3den öğlen 12 ye kadar yatış kalktıktan sonra iftara kadar şekerleme:-)iftardan sonra gece 3e kadar kahvede batak:-)bizim kahvede yoklama alınıyo da:-)
Amaru Shady
Üye
s2 alacağım için telefonla ilgili herşeyi araştırcağım. Bi de Mesaj var tabi